L.L. Junior és családja borzasztó nehezen dolgozza fel a tragédiát. A Blikk értesülései szerint Dávidka bátyja, Lacika teljesen összetört testvére elvesztésétől. Junior menedzsere a lapnak elmondta, jelenleg ő intézkedik a zenész nevében, mivel ő képtelen bármibe belefogni. Többen is nyilatkoztak a baleset körülményeiről, egy szemtanú állítása szerint a kereszteződés, ahol a baleset történt életveszélyes. A rapper feleségének ügyvédje pedig reagált az idősebb fiú elhelyezésével kapcsolatban. 

 Junior menedzsere elmondta,  a rapper idősebbik fia nem hiszi el, hogy elvesztette testvérét. 

Lacika most az apukájával van, és ez így van jól. Végignézte az egész balesetet és ahogy a mentők küzdenek a testvéréért. Sokáig azt hitte, életben van és a mentő kórházba vitte, oda akart menni. Amikor az apukája elmondta neki, hogy Dávidka már a mennyben van, Lacika csak annyit mondott: „akkor menjünk mi is utána”. Megszakad az ember szíve...

– mondta el a lapnak Junior menedzsere, Száva Rita, aki szerint az egész családnak pszichológusi segítség kell. 

A rapper apósa, Körtvélyessy Zsolt a Tények Plusznak beszélt arról, hogy miként viselik a szörnyű helyzetet. 

Laci és a lányom teljesen össze vannak roppanva. Mi csak annyit tudunk tenni, hogy imádkozunk a kisfiúért, mert csak az idő tudja begyógyítani a sebeket, ha tudja. Nem is nagyon beszélgetünk, mert erről nincs mit beszélni

– mondta a színművész.

A balesetről az RTL Klub Fókusz című műsorában egy szemtanú beszélt, aki egy nagy csattanásra lett figyelmes, és mikor odanézett, már csak azt látta, ahogy a kisfiú csúszik a betonon. Meglátása szerint a kereszteződés veszélyes, nem ez volt az első baleset az átkelőnél.

Itt elég sokszor szokott baleset lenni, ezek a lámpák elég furán vannak beállítva és már máskor is ütöttek itt el embereket  

- nyilatkozta a Fókusznak.  A riportból az is kiderült, hogy két héttel korábban egy idős nőt is elütöttek, pont ugyanott. 

Tegnap a Velvet is beszámolt róla, hogy Junior magához vette idősebb fiát, Lacikát. Azonban a gyermek édesanyja, Csilla nem akar lemondani a fiáról.  Ügyvédje a Blikknek nyilatkozott.

 Még nem tudjuk, László ügyvédje milyen papírt ad be, de az biztos, Csilla nem szeretné elveszíteni Lacikát. Tájékoztatott arról, mi történt, elmondta, ő fogta Dávidka kezét, amikor a kisfia kitépte magát és kiszaladt az autó elé. Szörnyű tragédia, egy szülőnek sem szabadna ilyet átélnie, érthető, hogy Csilla nagyon rossz állapotban van.