A kezdetektől szőke ciklonként ismert popdíva az utóbbi években nagyon visszafogott lett – legalábbis ahhoz az énjéhez képest biztosan, aki kopasza borotválta a fejét. Minden jel arra mutat, hogy Britney Spearnek sikerült megtalálnia a boldogságát, hiszen nemrégiben boldogan pózolt nagyra nőtt fiaival Disneylandben, előtte pedig arról szóltak a pletykák, hogy már a levegőben van az eljegyzésük Sam Ashgarivel.

Britney Spears most úgy döntött, stílusváltással is megmutatja, mennyire jól érzi magát a bőrében. Az énekesnő barnára festette ikonikus szőke hajkoronáját, amit meg is mutatott Instagram-követőinek. Bár régebben néhány alkalommal már kipróbált egy ehhez hasonló színt, a videóban, amelyben bemutatja megújult külsejét, elég szokatlan a sminkválasztása is.

Az énekesnő ugyanis fekete szemsminket kent magára, amelyről nem tudni, hogy a nap végére folyt szanaszét, vagy alapvetően is ez a look lett volna a cél. Az azonban feltűnő, hogy Britney ezzel a stílussal hasonlóan fest, mint a fiatal Avril Lavigne. Már csak egy nyakkendő és egy gördeszka hiányzik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Same faces, same dress, new hair !!!!! 👠 Yes, my sister inspired me to go dark !!!!!!!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

De nem kell aggódni, azóta ugyanis újabb videó látott napvilágot, amelyben Britney Spears visszatért önmagához, és köldökpiercingjét mutogatva pózolt a tükör előtt, a tőle megszokott outfitben. Barna fürtjeit persze megtartotta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I really like this song !!!!💄

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Ön szerint jól áll az énekesnőnek az új hajszín?