Zimány Linda, a Fem3 Café című reggeli műsorának legújabb műsorvezetője a Ripostnak árulta el, hogy bár jelenleg szingli, szeretne már párkapcsolatban élni, hároméves tervei között pedig a házasság és a gyerekvállalás is szerepel. 

A modell/jogász/műsorvezető mostanában rákapott a randizásra, amiben ismerősei is segítenek, gyakran ajánlanak neki randevúpartnert. 

Néha rám írnak az ismerősök, hogy találtak egy nekem való férfit. Aztán vagy bejön, vagy nem, de miért ne találkozzon velük az ember. Négy évig Los Angelesben éltem, így a külföldi barátaim is gyakran hívnak el magukhoz

- nyilatkozta a Ripostnak. 

Zimány Linda azt is elmondta, hogy életének azt az időszakát is értékelte, amikor egyedül volt, de most már itt az ideje, hogy találjon magának valakit. Az, hogy eddig nem talált rá a nagy ő, részben az ő hibája is, mivel nem nyitott eléggé a férfiak felé. 

Én is ember vagyok és már nagyon vágynék egy társra. Kellett ez a kis szinglilét az életembe, ez tény, ahogy az is, hogy ez idő alatt elég zárkózott voltam. Nem igazán nyitottam a fiúk felé. Mostanában azonban a munkám miatt sok helyen járok és több új embert ismerek meg

- tette hozzá.