A minap a Mokkában járt Zimány Lindát a reggeli műsor műsorvezetője, Kadlecsek Krisztián kissé kínos helyzetbe hozta, amikor közölte vele, hogy eddig csak a szépsége, ám ezentúl már az intellektusa miatt sem mernek majd vele szóba állni a férfiak, ezért beírta magát a szinglik klubjába. A bizarr megjegyzés ellenére semmilyen rossz érzés nincs a két fél között. Ezt bizonyítja, hogy a jogi diplomával rendelkező Zimány Linda Instagram-oldalán jelentette be, hogy a Fem3-on futó Café című műsorát fogja vezetni, Kadlecsek Krisztiánnal. 

Egy ideje tartogatom magamban a jó hírt, ami egy kosnak nagyon nehéz. Főleg, ha élete egyik régi, legnagyobb, titkos vágya teljesül.  Ahogy a Mokkában is elhangzott a ma reggeli interjúban, velem bővült a Fem 3 csapata és délelőttönként engem is láthattok, mint új műsorvezetőt a Fem 3 Café live műsorban. Jaj, nagyon boldog vagyok. Izgalommal vártam már a közös munkát az egész fantasztikus csapattal és nagyon köszönöm a bizalmat nektek

- írta közösségi oldalán. 

A fenti bejegyzésből már kiderült, hogy Zimány Linda a mai Mokkában is szerepelt, ahol hivatalosan is bejelentette, hogy ma reggeltől már műsorvezetőként is funkcionál. 

A műsorban Zimány Linda elmondta, hogy korábban is vezetett már műsort, ezért könnyű volt ismét belerázódnia ebbe a szerepbe. A Mokka házigazdája, Pachmann Péter a beszélgetésben Zimány Linda műsorvezető-társára, és annak korábbi, nem túl szerencsés megjegyzésére is kitért. 

Nagyon szépeket mondott rólad tegnap, de tényleg

- monda a műsorvezető. 

Igen, próbáltuk kicsit kifacsarni a híreket, de Krisztián egyáltalán nem akart nekem beszólni, én azt gondolom. Azt nem tudhatták az újságírók, hogy mi már hetek óta próbálunk együtt, volt köztünk egy ilyen poénkodás ezzel kapcsolatban

- válaszolt Zimány Linda, az interjú későbbi részéből pedig kiderült, hogy nagyon jó kollégának tartja Kadlecsek Krisztiánt, aki segít neki irányítani a műsort, ugyanakkor kellő teret biztosít a számára.