Puzsér Róbert a napokban akadt ki Berki Krisztiánra, aki hozzá hasonlóan szintén tudatosan készül a közelgő főpolgármester-választásra. Puzsér tegnapi Instagram-bejegyzésében állt bele az üzletemberbe. A posztban arról ír, hogy Berki csak a műsora reklámozására használja fel a választásokat, illetve hogy több alkalommal is megsértette már az elemi erkölcsöt. Emellett azt állította, hogy a Berki által begyűjtött ajánlásokat adatokkal való visszaéléssel szerezték.

Egyébként a bejegyzésben a kritikus arra vonatkozóan is értekezett, hogy kinézhet egy Puzsér–Berki vita a tévében, azonban ennek az ő esetében hárommillió forint az ára.

A nemrégiben saját showműsorát is elindító üzletember szintén Instagramon reagált a vádakra:

Puzsér a leendő udvari bolondom, az őrjöngő troll nem tudja feldolgozni, (mondjuk én sem tudnám) hogy több aláírást gyűjtöttem 16 nap alatt, mint ő, aki január óta kampányol!

- kezdte bejegyzésében az olvashatóan sértődött üzletember.

Azt állítja, hogy mindössze egy helyen voltam kampányolni! Ezzel szemben az igazság az, hogy 16 napon keresztül jómagam, a feleségem, sőt az apósom is és több családtagom, valamint a modell-hadseregem naponta 8 helyszínen bombáztuk a lakosokat azért, hogy az ajánlásukat megkapjuk. Őrjöngő úr stábját összesen két helyen láttuk; a Moszkva téren, ahol ő nem volt ott és egy lélek sem ment oda a standjához, illletve az Örs vezér terén, ahol szinten a nulla érdeklődés miatt hamar lefaroltak a helyszínről. Le is fotóztam ahogy elsunnyognak. Nincs azzal baj, ha a tornából felmentett Puzsér őrjöng és hazudik, mert ő ilyen! De egy kérdést engedjen meg Nekem: Tisztelt Puzsér Úr tegye már meg, hogy azt is kiszámolja, amikor Ön elégedetlenül azt írja közösségi oldalán, hogy az ajánlások kétharmadát összegyűjtötték ( kb. 12 nap kb. 3.300 ) akkor másnap (1 nap alatt) hogyan sikerült 6500 ajánlással megérkezni a városházára? Na, ez itt a kérdés...?

– írja posztjában Berki, aki egyébként valóban szorgosan gyűjti az aláírásokat, a múltkor ugyanis a Kökin tevékenykedett ezzel kapcsolatban, miközben sikerült tilosban parkolnia.