Sokan rejtegetik, hogy szépészeti beavatkozáson estek át, manapság azonban főleg külföldön egyre általánosabb témává lett a plasztika kérdése, ha csak a Kardashian-klán átalakulásait figyeljük meg, nyilvánvaló a folyamatos változás. A hölgyek pedig nem is tagadják, hogy gyakran élnek ezzel a lehetőséggel.

Itthon a Feleségek Luxuskivitelben sztárjai beszéltek teljesen nyíltan a plasztikai beavatkozásokról, szájfeltöltésről, botoxról, így egyre többen vállalják fel a mellplasztikán túli műtéteket is. 

Ahogy azt fentebb is írtuk, a Feleségek luxuskivitelben szereplői hozták be a hazai közbeszédbe a plasztikai beavatkozások nyílt tárgyalását. Ha valaki még emlékszik, Köllő Babett az első részek egyikében fenékfeltöltésről álmodozott és neki köszönhető, hogy a "a botoxot mindenkinek" kifejezés mémmé vált. Jelen esetben azonban Vasvári Vivient emelnénk ki, aki több interjúban és közösségi oldalain is rendszeresen beszélt arról, hogy nem szégyen, ha a nő szülés után elvégeztet néhány beavatkozást a szépsége megőrzésének érdekében. 

Két gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejeszacskó lenne, nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok, és soha nem fogom megbánni! Tudjátok, mások véleménye egyáltalán nem érdekelt soha, és ezentúl sem fog, azt teszem mindig, ami nekem jó, és ahogyan az nekem tetszik, és ha nem leszek magammal megelégedve a jövőben akár a harmadik gyerek vagy a negyedik gyerek után, akkor is újra fogom műttetni a melleimet

- írta korábban Instagramján.

Kelemen Anna jó ideje nem tagadja, hogy rendszerese élt a plasztikai sebészek értő gondoskodásával.  Legutóbb az TV2-nek mesélt az önképzavarról és a legújabb átalakítási-trendekről.

Nyilván én nem tartozom a függők táborába csupán véleményeztem az aktuális szépészeti ipar áldozatait, mindig is vállaltam hogy volt már beavatkozás rajtam és valószínű hogy lesz is, de én szerintem bőven az egészséges tartományon belül vagyok! A lényeg számomra az egyéniség illetve az önazonosság

- írta a riporttal kapcsolatban.

 Én egy időben azt gondoltam, minél nagyobb a mellem, annál kisebbnek fogok kinézni. Ez nem feltétlenül volt így. Amikor felszed az ember 5-6 kilót, és van egy nagy melle, tényleg olyan, mint egy nagydarab asszony

– nyilatkozta Anna az RTL Klub egy korábbi műsorában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mood #naked #solomun #summer #blonde #sexy #fun #love👸

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

A műfaj hazai ellenpéldája Geronazzo Mária, aki gyakorlatilag elefántemberré alakult a végeláthatatlan beavatkozásoknak hála. Legutóbb Szabó Zsófi, Toplista című műsorában hallatott magáról a plasztiklady, akkor többen megdöbbentek, hogy fiatal korában milyen csinos volt.

Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is, nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája

- mondta egy korábbi tévés interjúban.

Végül pedig egy férfi, aki nem szégyenli, hogy változtatott magát, Pintér Tibor. A lovas celeb még 2018-ban a Blikknek mesélte el, hogy egy balesetnek köszönhetően döntött a műtét mellett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mylife #myfittnesstime @fitbobyyteam #nemzetilovasszinhaz #pintertibitenya

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Két éve egy lovasbaleset következtében a szemfogam megsérült, amit meg kellett műteni, majd a fogamra is húztak egy pótréteget. Ez a beavatkozás emelte meg kicsit a szám, azóta mindenki ezzel zrikál. (...) Volt egy beavatkozásom fél éve, de azt sem én találtam ki. Egy támogató ajánlott fel egy lehetőséget, amellyel én éltem, és a homlokomat töltettem fel. (...) Egyszer szeretném az orromat megcsináltatni. Az az igazság, hogy fiatal akarok maradni, mert ez a szakma a szépségről szól, ami persze, belülről is fakad, de nem árt, ha kívülről is rásegítünk.