Az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour online mesterkurzust tart, ahol például azt szeretné megtanítani az embereknek, hogyan legyenek kreatívak és jó vezetők. 

Egy Youtube-ra feltöltött videójában is erről a mesterkurzusáról beszél a főszerkesztő, melyben elmondja, hogy bárki is legyél, önmagadban nem vagy elég, muszáj több emberrel, egy csapatként dolgoznod a sikerért. Nagyon fontos olyan kollégákkal körbevenni magad, akikben meg tudsz bízni, és akik meg merik mondani a véleményüket neked, még akkor is, ha az nem éppen pozitív.

Még ennél is izgalmasabb, hogy Anna Wintour a divatmagazin legvitatottabb címlapjáról is beszélt, ami 2014 tavaszán került az újságárusokhoz, és az akkor összeházasodó Kim Kardashian és Kanye West szerepel rajta. 

Mindig elérkezik az az idő, amikor tudod, hogy fittyet kell hányni a szabályokra. Ez egy nagyon ellentmondásos címlap volt, de Kim és Kanye ott volt minden hétköznapi beszélgetésben, ha a Vogue ezt figyelmen kívül hagyta volna, nagyon tévesen tettük volna. Vezetünk, nem követünk - ez egy nagyon fontos lecke, amit mindig észben kell tartanod

- mondta a videóban Anna Wintour. 

A magazin Kim Kardashianos borítója annyira megbotránkoztatta az olvasókat, hogy sokan panaszlevelet írtak, Sarah Michelle Gellar pedig azt is fontolóra vette, hogy lemondja az előfizetését.