A reggel tartogatott az olvasók számára néhány érdekességet, amit mi össze is gyűjtöttünk. Például, Aurelio O. Caversaccio számol azzal, hogy börtönbe kerülhet az emberrablási vádak miatt, akár 8 évet is kaphat. Liptai Claudia pedig arról beszélt, hogy nem lehet két házasságot, párkapcsolatot összehasonlítani, így nem méri össze a Gesztesi Károllyal töltött éveit új házasságával. L.L. Junioréknál pedig a pozitív jelek ellenére sincs fejlemény. Lacika még mindig az édesapjánál van, a zenész egykori felesége, Csilla, pedig még mindig nem láthatja a fiát. Patthelyzet, várják a bíróság döntését.


Aurelio ügyének tárgyalása csütörtökön folytatódott. A Blikknek elismerte az emberrablással vádolt férfi, hogy börtönbe juttathatják a terhelő vallomások. Az egykori realityszereplő a lapnak kifejtette, hogy Való világos tapasztalatainak hasznát vehetné, ha börtönbe kerülne.

Ez valóban nagyon kemény... Úgy gondolom, ezzel az eshetőséggel is számolnom kell, bár szerintem a börtönre nem lehet lelkileg felkészülni, ahogy a luxusbörtönre sem lehetett annak idején. Van már némi tapasztalatom a bezártságról, a Való Világ pszichológusa akkoriban megállapította, tudok zárt közösségben élni. Mindenhonnan felálltam már, innen is fel fogok! Nem fogom hagyni, hogy egy igazságtalan dolog miatt kelljen bűnhődnöm. A menyasszonyomat is visszaszerzem, és hiszem, hogy győz az igazság

– mondta a lapnak a zavarodott celeb.

Liptai Claudia a Best magazinnak adott interjút, amelyben szóba került mostani és korábbi házassága is. A műsorvezetőnő kifejtette, hogy szerinte nem lenne szép dolog összehasonlítani a két házasságát, majd némiképp mégis párhuzamot vont a kettő között.

Minden más, hiszen én magam is más vagyok. Ádám igazi családfő, aki mellett nem nehéz nőnek és anyukának lenni. Nem találom ízléses és szép dolognak hasonlítgatni, mert az első is azért született meg, mert azt hittük, jó lesz. Senki nem úgy indul egy házasságba, hogy nem azt gondolja, egy életre szól. Nem működött, ezért lett vége. Hasonlítgatni a mostanival, ami működik, ami rózsaszín és mesés, nem volna illő dolog

– mondta el a lapnak Liptai.

Úgy tűnik, bár több cikk is megjelent arról, hogy L.L. Juniorék kibékülnek, erre a közeljövőben mégsem kerül sor. A Bors információiból arra lehet következtetni, a rapper egyelőre maga mellett akarja tartani a fiát, mivel úgy látja, volt párja még mindig nincs rendben mentálisan. Az üggyel kapcsolatban az édesanya ügyvédje egészen más állásponton van:

Ügyfelem teljesen normális, ép, stabil mentális állapotban van, és tökéletesen al­kalmas arra, hogy szülői kötelezettségeinek eleget téve, szeretetben felnevelje Lacikát

– kezdte dr. Horváth B. Gábor, Csilla ügyvédje a lapnak.

Ameddig nincs bírósági végzés arról, hogy ki nevelheti a gyereket, addig eljárás jogilag egy-két hónapig, csúnya szóval élve „szabad rablás” van, és az édesapa sajnos kedvére alakíthatja a találkozókat. Természetesen ugyanígy Csillánál is lehetne a gyermek, bármikor visszavehetné, de Lacikára tekintettel az édesanya belátó, és szeretné óvni a civakodástól és a to­vábbi fájdalmaktól.