Sylvester Stallone legidősebb lánya fagylaltra éhezett a napokban. El is ment a legközelebbi cukrászdába, hogy kielégítse ezen vágyát, végül édesanyjával együtt a konyhában kötött ki, ahol banán és csokifagyit készítettek. Sophia végül a pult mögé is beállt, így a vendégeknek maga Sylvester Stallone lánya merte a hűvös desszertet.

Eredetileg azért jöttem ide, hogy elpusztítsak egy csomó fagyit, de végül a konyhában végeztem és banán meg csokifagyit kevertem a cukrászdának. Nem is kell mondanom, hogy életem egyik legjobb napja volt, és komolyan gondolkozom ezen a szakmán. Utóirat: légyszi valaki vegyen nekem egy gallon mogyorós és fahéjas fagyit

– írja posztjában Sophia.

A kommentelők között egyébként Arnold Swarzenegger és a lány húga is feltűnt. Swarzenegger nemes egyszerűséggel annyit fűzött hozzá a képhez, hogy wow, ezt ő is szívesen csinálná. Ami azonban Sophia húgát, Sistine-t illeti, ő elég különös kommentet hagyott a kép alatt:

De hiszen tetveid vannak

– írta a középső Stallone lány a fotó alá, és egy meglepett arcú emojit is a szöveg után biggyesztett. Azt, hogy erre a hozzászólásra miért volt szükség, egyelőre nem tudni.