A Bors szúrta ki, hogy Horváth Gréta és párja otthonról nézték az Ázsia Expressz szerdai adását, amire a játékostársaikat is meghívták, kivéve  Gáspárékat, Demcsák Zsuzsát és Kandász Andreát, de például a testépítő fiúk sem szerepelnek a képen. Gáspár Evelin Instagramon értesült róla, hogy kihagyták a buliból, amiért be is szólt Horváth Grétának a közösségi oldalon. 

 Kösz a meghívást

- írta a képhez Gáspár Evelin, bejegyzését pedig több százan like-olták néhány percen belül.

Horváth Gréta párja, Meggyes Dávid válaszolt a felháborodott versenyzőnek, mondván, hogy a Demcsák-Kandász páros sem kapott meghívást. Janicsák Veca férje pedig ironikusan megkérdezte a közösségi oldalon Meggyes Dávidtól, hogy merészelte nem meghívni Gáspár Evelint. 

A Bors megkereste Gáspár Evelint, hogy megkérdezzék, hogy érzi magát, amiért játékostársai kihagyták a buliból.  

Mi, ha valakit meghívunk, odatesszük elé még azt is, ami nincs, nem egy kis csoffadt nachosszal várjuk a vendéget. Szégyen. Ahogy az is, hogy valaki úgy lesz ismert, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben mutogatta magát, mint Gréti.  Ábelről nem változott a korábbi véleményem: a papucs mindig pa­pucs marad

- mondta a celeb.

A Bors Meggyes Dávidot is elérte, hogy megkérdezze, miért nem hívták meg Gáspár Evelinéket az otthonukba. A játékos szerint Gáspár Evelinék Gáspár Show-t játszanak, és amúgy sem kell ezt az egészet túlgondolni, Ördög Nórát sem hívták meg, pedig imádták a műsorvezetőnőt. 

Négy hónapja vége a forgatásnak, a csapatból többen a barátaink lettek, de Gáspár Evelin nem tartozik közéjük. Pont elég időt töltöttünk vele Ázsiában, és egy perccel sem akarunk többet

- mondta Meggyed Dávid. 

Horváth Gréta Instagramra feltöltött képe mellől mostanra az összes kommentet elrejtették.