Kelemen Anna beszállt - a tőle nem is annyira idegen - politikai közbeszédbe. Persze nem valamely párt lobogója alatt masírozik az egykori playmate, sőt, a főpolgármester-jelöltek bohózatba illő civakodásának sem biztosított újabb platformot, mindössze sajátos stílusában, egy mellhangsúlyos fotóval kísérve fejtette ki nézeteit. Ahogy legutóbb is. 

Fentebb utaltam rá, hogy a politikai közeg nem áll olyan távol a modelltől, mint elsőre gondolnánk. 2018 februárjára ugyanis  indulni készült az országgyűlési képviselők választásán, ráadásul egész vicces, illetve megfontolt kampánnyal gyűjtötte a támogatókat.  Majd később visszavonult az ellenzéki összefogás jegyében. 

Kelemen hétvégi posztjában,Tarlós István furcsa megafonos megnyilatkozására reflektált. 

A Tarlós István-Tordai Bence megafonos eszmecseréje-részemről csendháborítása-után rezsit csökkentek és lemondok a Cartoon Network előfizetésemről,biztos vagyok benne,hogy október 13 után sem ér véget a színes,fordulatokban gazdag teleregény

- írta Kelemen Facebbok-oldalán. 

A Tarlós István-Tordai Bence megafonos eszmecseréje-részemről csendháborítása-után rezsit csökkentek és lemondok a...

Közzétette: Kelemen Anna Official – 2019. szeptember 15., vasárnap

Múltkor arra kérdeztünk rá, hogy szavazna-e Kelemen Annára, ha indult volna a főpolgármesteri címért Budapesten. Az egykori playmate sokak szerint alkalmas lenne  a pozícióra. Ebből kiindulva teszünk egy merészebb lépést, és a Cicciolina teremtette hagyományokat figyelembe véve rákérdezünk:

Szavazna Kelemen Annára, ha ő lenne az ország első miniszterelnöknő jelöltje?