Már a harmadik hete megy a Love Island nevű párválasztós realityjáték az RTL-en főműsoridőben. A szeptember elsején beindult vetélkedő lényege, hogy egy luxushelyszínen vannak előnyös külsejű, 30 körüli, vagy inkább annál fiatalabb személyek, és aki nem talál magának párt az egymástól nehezen megkülönböztethető külsejű és személyiségű játékosok közül, az kiesik. Az alapszituációt elnézve nem túl meglepő, hogy a szereplők bevállalják a szexet a bekamerázott helyszínen, és ha önt érdekli, hogy kik azok, akiknek nem okoz gondot a 2019-ben botrányosnak már tényleg egyre kevésbé tekinthető valóságshowbanszexelést, akkor ajánljuk az alábbi két videót.

Ott volt először is Zsófi és a Randiblog Inboxba illő keresztnevű Tícián, akik a paplan alatt kavartak valamit, igaz, a felvételből nem igazán egyértelmű, hogy mit műveltek pontosan, dehát ha az RTL azzal a felirattal teszi ki a videót, hogy beteljesült a szerelmük, akkor valószínűleg nem arra kell gondolni, hogy előkaptak egy sakktáblát a paplan alatt és lejátszottak egy partit.

A másik videónak a címe az, hogy Nia és Gábor meztelenül estek egymásnak a zuhanyzóban!, és ez a cím elég pontosan leírja a történteket. Aki a meztelenkedésre kíváncsi, annak ez a műsorrészlet fog több élvezetet nyújtani a kettő közül, aki viszont a szellemes eszmefuttatásokat preferálja, az nézze inkább Kajdi Csaba instasztorijait a Love Island helyett.

Minden színész és realityszereplő szabadkozni szokott, hogy ők az életben igazából kifejezetten szégyellősek, és a fenti videóban Nia hozakodik elő egy ilyennel, igaz, úgy fogalmaz, hogy ő nem annyira túlfűtött, mint Gábor:

Bennem van gátlás a kamerák miatt, így én könnyebben türtőztetem magam, mint ő.

Vajon mi történne, ha nem lenne benne gátlás?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tessék, két szexvideó a Love Islandből

Az RTL-es reality szerkesztői szerelem beteljesülését emlegetik, amire Zsófi és Tícián a paplan, Nia és Gábor pedig a zuhany alatt kerített sort.

10 · Sep 18, 2019 02:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments