Singh Viktória csakúgy, mint Demi Lovato, büszke a testére, és teljes mértékben elfogadja minden porcikáját. Egyik korábbi Instagram-bejegyzésében még arról írt az énekesnő, hogy nem érdeklik azok a kommentelők, akik a súlya miatt kritizálják, most pedig ismét kifejtette, hogy tudja, hogy nem tökéletes, de így is elfogadja magát. 

Ellenben régebben nem volt megelégedve magával, az iskolában éheztette magát, hogy lapos legyen a hasa, mert akkor az volt a menő. Még édesanyja szendvicseit is kidobta, hogy megőrizze vékonyságát. Olyan sovány volt, hogy osztálytársai stiklettinek csúfolták. 

Az étel olyan volt mint valami ellenség... Gyűlöltem magam mert éhes vagyok! Utáltam, hogy azt éreztem, bármit megeszek, az meglátszik rajtam! Azóta nyilván rengeteg idő telt el... megtanultam elfogadni a testemet, megtanultam szeretni a hibáimat!

- írja Insta-oldalán az énekesnő. 

Ezután elkezdi taglalni, hogy még azt is szereti magán, hogy szőrös, mivel igaz ugyan, hogy ezért majdnem az egész testét gyantáztatnia kell, de legalább szép erős és sűrű haja van. Viszonylag kreol bőrét is megszerette, noha korábban ezért is csúfolták. Ma már szépnek látja magát, és nem érdekli, hogy rossz matekból, földrajzból és nem tud tájékozódni, sem neveket megjegyezni. Cserébe viszont az Istentől tehetséget kapott, és párját is imádja, ráadásul erősnek és kitartónak tartja magát.