Egyre keményebb harc folyik a polgármesteri székért. Berki Krisztián és Puzsér Róbert már hosszú ideje civódnak egymással közösségi oldalaikat használva, hétfőn pedig a Velvet is beszámolt arról, hogy az üzletember feljelentette a kritikust, miután kampányvideójában szüntelenül alázta Berkit.

Dr. Szilágyi Roland, Berki ügyvédje péntek reggel az M1 reggeli műsorában árulta el, hogy ismét feljelentést tettek Puzsér ellen, a becsület csorbítására alkalmas kifejezések használata miatt – szúrta ki a Ripost.

Az üzletember többek között azt is sérelmezi, hogy a felvétel előtt összefutott a kritikussal, aki elmulasztotta viszonozni a köszönését.

Én itt ültem már, Puzsér úr megérkezett. Nem sikerült neki köszönnie! Szerintem a legelső emberi tulajdonság, hogy ha bemegyek egy helyre, akkor köszönök. Én érdekes módon mindenkinek tudtam köszönni, pedig nem ismerek mindenkit személyesen

– mondta Berki Krisztián, aki egyébként októberben tervezi ismertetni a programját, jelen helyzetben ugyanis úgy véli, a jelöltek közötti civakodás köti le az emberek figyelmét.

A műsorba mellesleg Karácsony Gergely is meghívást kapott, ám valamiért nem jelent meg.