Tegnap volt, hogy Szegedi Ferenc, közismertebb nevén Fecsó először beszélt a szakításukról Vasvári Viviennel, akivel a Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerepeltek együtt, és akivel tavaly született közös gyermekük, Edward. A Blikk írta meg elsőként, hogy a kapcsolat felbontásának következő lépése az volt, hogy a férj Vasvári tudta nélkül felmondta a család otthonának bérleti szerződését, azaz egy hónapon belül ki kell onnan költöznie Vasvári Viviennek, akinek egyébként egy korábbi kapcsolatból van egy kislánya is.

Szomorú, hogy haragot érez irántam, és a feszültség mégis a gyereken csattan

– többek között ezt nyilatkozta az éppen külföldön tartózkodó Vasvári Vivien telefonon a Blikknek, nagyon rossz döntésnek, illetve felháborítónak nevezve Fecsó lépését.

Vasvári Vivien hozzáteszi, hogy nem függ anyagilag Fecsótól, sőt, 32 millió forintot követel tőle vissza, amit korábban egy befektetéshez adott:

Semmi baj, ha az utcára rak, semmi baj, ha mindent elvesz, én egyedül is megállom a helyem. Mindent saját magam értem el az életben, felépítettem a karrierem.

Vasvári Vivienék valószínűleg pont azért kötöttek házassági szerződést, hogy az ilyen anyagi vitákat meg lehessen előzni, de úgy látszik, a válás ennek ellenére sajnos nem lesz zökkenőmentes.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Durvul Vasvári Vivienék szakítása: Fecsó szó nélkül felmondta a közös lakást

Vasvári Vivien szerint ez szomorú és felháborító, de hiába teszi ki őt (ex)férje a lakásából, ő egyedül is bármikor megáll a lábán.

105 · Sep 21, 2019 09:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments