Az énekesnő a Nő Comment! legújabb adásában felidézte, hogy milyen volt gyermekkora New Yorkban. Elmesélte, hogy szülei komoly szigorral nevelték, de annak ellenére, hogy gyermekkorában sokszor lázadt, ma már tudja, hogy erre volt szüksége ahhoz, hogy sikeres legyen.

 Volt egy táblázat a hűtőn, ahol a szüleink vezették, hogy ki mit csinál, de ezt csak én vettem igazán komolyan, az öcsémék például esténként kiszöktek, és beírták maguknak a fekete pontokat. Eszméletlenül komolyan vettem, aztán kinőttem ebből a fázisból, és totál lázadó lettem, kiszöktem esténként, elloptam a kocsit. Azért csináltam, hogy bizonyítsam, hogy én már felnőtt vagyok. Nálunk nehéz volt, nagyon kemények voltak a szüleink. Ráadásul New Yorkban nagyon laza volt mindenki, eljártak. Mi pedig már nyolckor otthon. Házi feladat kész, takarítani kellett, minden megvolt szabva. Mindenért meg kellett dolgozni. (...) Most felnőtt fejjel már értem és örülök neki, kellett ez

– meséli az énekesnő a Spektrum Home talkshowjának legújabb adásában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Király Linda igazi lázadó volt fiatalkorában: ellopta a kocsit és elszökött otthonról

Szülei szigorú nevelését egy ideig a későbbi énekesnő komolyan vette, de aztán bizonyítani akarta, hogy ő is felnőtt. New Yorkban éltek ekkor.

5 · Sep 21, 2019 02:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments