Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy Marjai Judit pár héttel ezelőtt olyan fotókat posztolt az Instagramjára, amin Marilyn Monroe-nak öltözve pózol. A képeket jól ismerjük, 2013-ban külön cikket is írtunk róluk – illetve most kiderült, hogy csak hittük azt, hogy jól ismerjük. A kérdéses poszt itt található az Instagramon, és bár több kisebb fotóból készült montázst tartalmaz, a kisebb képek között van olyan, amelyen teljesen jól látszik Marjai Judit melle – ezek a topless képek hat évvel ezelőtt nem szerepeltek a fotósorozatban, szóval ezek az újdonság erejével hatottak ránk, és persze azon is csodálkozunk egy kicsit, hogy a mellbimbóposztolás kérdésében eléggé konzervatív Instagramon egy ilyen poszt kint maradhat.

További újdonság az 52 éves model-fotóssal kapcsolatban, hogy Szelfiakadémia címmel sorozatot indított szintén az Instagramon, aminek a lényege értelemszerűen, hogy a szelfizéshez ad tippeket és tanácsokat amatőr instagramozóknak. Hasonló sorozata egyébként Tyra Banksnek is van, mindenesetre Marjai Judittól olyan fogásokat lehet ellesni, mint például:

  • ha ülve fényképeznek bennünket, és pucér a lábunk, ne nyugtassuk egyik végtagot a másikon, mert akkor nem lesz szép az alakja. Ehelyett tartsuk a lábakat a levegőben (hasizomgyakorlatnak sem rossz), és lehetőleg fordítsuk őket úgy, hogy oldalt legyenek a kamerának. Itt a videó erről.
  • ha a kezünk is szerepel a fotón, akkor ügyeljünk a tökéletes manikűrre, illetve vigyázzunk, hogy ha a kezünkkel az arcunkhoz érünk, csak finoman tegyük ezt, ne deformáljuk saját arcvonásainkat. Demonstráció Marjai Judittól itt.
  • ezen a videón pedig azt mutatja be Marjai Judit, hogy mennyire érdemes napszemüvegekkel kísérletezni, mert érdekesebbé teszik az arcunkat.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Marjai Judit kicsempészte pucér mellét az Instagramra és szelfiakadémiát indított

Azt hittük, már rég jól ismerjük ezt a Marilyn Monroe-inspirálta fotósorozatot, de kiderült, hogy mégsem.

30 · Sep 22, 2019 10:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments