Egy új dologra kezdte el használni az Instagram-oldalát Tyra Banks. A szupermodell fejébe vette, hogy megtanítja a követőinek, hogyan szelfizzenek az ágyukban. Olyan praktikus tippeket oszt meg, mint például azt, hogyan kell tartani a nyakat fotózás közben, és mit tegyünk, ha lefekvés előtt véletlenül nem mostuk volna le magunkról a sminket. 

Nem meglepő, ha Tyra Banksen újra erőt vett a tanítási vágy, hiszen a Topmodell leszek! amerikai reality show-ban a modell több szérián keresztül egyengette a modellkarrierről álmodozó lányok útját. 

Na de a múltidézés helyett nézzük Tyra Banks tippjeit! A szupermodell szerint lefekvés előtt mindig, de mindig le kell mosni az aznapi sminket. Ha véletlenül mégsem tett volna így, semmi gond. A másnap reggelre elmosódott smink tökéletesen festhet egy ágyból kikelős szelfin. Nézze csak: 

A második legfontosabb tanács a hölgyeknek az, hogy ne féljenek megmutatni a nyakukat, de azért ne is nézzenek ki úgy a képen, mint egy zsiráf. Tyra Banks ezúttal a negatív példát szemlélteti a képén. 

Ha pedig nem szelfiről van szó, hanem valaki más fotóz minket, nemcsak az a fontos, hogy mi hogyan pózolunk. Az is legalább annyira lényeges, hogy a fotós milyen szögben áll hozzánk képes. A lenti képet például úgy készítették a modellről, hogy a fotós egyik lába az ágy egyik szélén, a másik meg a másik oldalon volt, terpeszben. 

Bátorítsd a fotóst, hogy táncoljon körbe és te is tegyél így!

– osztja meg jó tanácsát Tyra Banks. 

Az alábbihoz hasonlóan vonzók pedig akkor lehetünk a képeken, ha kicsit kitátjuk a szánkat, belélegzünk és benntartjuk, valamint a szemünkkel mosolygunk.