Nemcsak Charlize Theronnak áll liberális szülő hírében, Megan Fox is becsatlakozott az elit klubba. Utóbbinak 3 kisfia van, akiket modern elvek szerint nevel, így amikor az egyiküknek lányruhában támadt kedve iskolába menni, ő hagyta. 

Az egész "Mibe öltöztessük a gyereket?" mizéria még 2017-ben kezdődött, ekkor posztolt először a fiáról olyan képet Megan Fox, amin inkább tűnik kislánynak, mint fiúnak. Az ekkor 4 éves Noah egy jégvarázsos lányruhát visel, aminek az elején a rajzfilm főszereplője, Elsa látható. 

Itt egy másik kép, amin a színésznő két fia látható. Sok követője azt hitte, hogy kislányokat lát a képen. Az egyikük meg is jegyezte, hogy azt hitte, Megan Foxnak fiai vannak. 

A téma egy amerikai talk show-ban, a The Talkban került ismét elő, ahol a háziasszony, Sharon Osborne tette fel azt a kérdést a színésznőnek, hogy igaz-e, hogy a fia nagyon hevesen érdeklődik a divat iránt. 

Megan Fox elmondta, hogy igen-igen, érdeklik őt a ruhák, na de ami a lényeg:

Már nem visel női ruhákat egy ideje, de pont két nappal ezelőtt felvett egyet. Amikor hazajött, megkérdeztem tőle, hogy fogadták a ruháját, mondtak-e rá valamit az iskolában? Ő pedig azt válaszolta: "Háát... a fiúk kinevetettek, amikor bementem, de nem érdekel, imádom a dresszeket."

A műsorban a színésznő azt is elárulta, milyen gyereknevelési elvben hisz:

Megpróbálom megtanítani neki, hogy érezze jól magát a bőrében, attól függetlenül, mások mit mondanak róla. 

A téma kedvéért muszáj búcsúzóul megemlékezni Elizabeth Hurley fiáról is, aki szintén azzal vívta ki a figyelmünket, hogy feltűnően feminim megjelenésre van.