Megint lesz egy új rész az ÜBERKIrály című realityből, ami Berki Krisztián életét mutatja be, és megint jött hozzá egy beharangozó, amiről úgy éreztük, hogy esetleg lesz olyan olvasónk, akinek lesz véleménye a dologról. A 39 éves hírességről ugyanis az derül ki a Sláger TV-n este 8-tól látható sorozatból, hogy minden nap teljesen új inget vesz fel, sosem hord egy inget kétszer, és ez a szokása jelentős összeget emészt fel, tekintettel arra, hogy kézzel készült ingeket hord. Berki Krisztián az alább teljes egészében olvasható sajtóközlemény szerint a következőket mondja a témáról:

Sokan azt mondják, hogy sznob vagyok, de én azt gondolom, hogy egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon. Ha én stílusról és eleganciáról beszélek, akkor azt meg tudom mutatni magamon, hogyan is néz ki. Először valakinek legyen stílusa, utána kérdezzen meg engem, hogy jó vagy nem, mert ehhez is én értek. 60-100.000 Ft között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget, annak mi lesz a sorsa. Én ugyanis még egyszer nem veszem fel azokat, amik egyszer már voltak rajtam.

A teljes sajtóközlemény alább olvasható, ebből kiderül az is, hogy Berki Krisztián felesége, Mazsi mit gondol a témáról.

Évi 20 milliót költ fehér ingekre Berki Krisztián

Berki még a nyaralás alatt sem vált meg fehér ingjétől, melyből minden napra jut neki egy darab. Ingjei kézzel készülnek és egy darabot kizárólag egyszer hajlandó viselni.

Sportcipő, rövidnadrág, öltöny – sokszor, sokféle öltözékben láthattuk már Berki Krisztiánt, akinek egyetlen dolog fix szettjeiben: vakítóan fehér ingjei. Ehhez az egy ruhadarabhoz még a nyaralásán is ragaszkodik Berki, aki büszke arra, hogy megjelenése kifogástalan. „Sokan azt mondják, hogy sznob vagyok, de én azt gondolom, hogy egy klasszikus, igényes férfimodellt testesítek meg itthon. Ha én stílusról és eleganciáról beszélek, akkor azt meg tudom mutatni magamon, hogyan is néz ki. Először valakinek legyen stílusa, utána kérdezzen meg engem, hogy jó vagy nem, mert ehhez is én értek” – mondta a Sláger TV-n 20:00-tól látható ÜBERKIrályban Berki, aki fehér ingből minden nap újat vesz fel. Egy használat után pedig el is köszön azoktól.

„60-100.000 Ft között vannak ezek a kézzel készült, minőségi ingek. Ha ezt beszorozzuk az év minden napjára 20 millió körüli nagyságrendről beszélünk. Szóltam a feleségemnek, hogy ezt az összeget tegye félre. Ő gondoskodik arról is, hogy miután egyszer felvettem egy inget annak mi lesz a sorsa. Én ugyanis még egyszer nem veszem fel azokat, amik egyszer már voltak rajtam” – jelentette ki Berki, akinek felesége nehezen viseli férje ruhamennyiségét, különösen azt a 60-80 db öltönyt, amely a gardróbjukban áll.

„Nonszensznek tartom, hogy Krisztiánnak az év minden napjára kell egy ing. Nekem sincs az év minden napjára másik ruhám, de nem szólok bele. Ez az ő döntése, az ő dolga” – tette hozzá Mazsi, aki Krisztián ingjeinek átvételekor olykor saját részére is készíttet egy-egy alkalmi darabot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián minden nap tök új inget vesz fel, ez évi kb. 20 millió forint

„A feleségem gondoskodik arról, hogy miután felvettem egy inget, mi lesz a sorsa. Én még egyszer nem veszem fel, amik egyszer már voltak rajtam.”

1974 · Sep 24, 2019 12:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments