Bár Bradley Cooper és Irina Shayk házassága zátonyra futott, abban sikerült megegyezniük, hogy mindketten egyenlő részt szeretnének vállalni kislányuk, Lea De Seine életében.

Ez a szerepvállalás a jelek szerint jól is működik, vasárnap ugyanis édesapja nyakában ülve, hétfőn pedig édesanyja kezét fogva fotózták le a kislányt. A képeken pedig az is jól látszik, mekkora különbség van egy apás, illetve egy anyás nap között, ha a gyermek öltöztetéséről van szó.

Bradley Cooper kényelmes szerkóba bújtatta kislányát. Lea De Seine famernadrágot és csíkos pulóvert visel, hasonlóan színész édesapjához.

Az Irina Shaykkel töltött nap a fotók szerint naposabbra és vidámabbra sikerült. Lea De Seine mosolyogva masírozik édesanyja kezét fogva, az outfitjét pedig le sem tagadhatná, hogy a modell állította össze. Lea De Seine púderszínű tütüt, magenta színű táskát és topánkát visel, és szőke haját is úgy fújja a szél, mintha egy samponreklámban szerepelne. Mindezek mellett pedig egy kék matricatetoválást is kapott, aminek a jelek szerint nagyon örült.