Szeptember 30-án érkezik a VIASAT3 csatornára 200 első randi második évada, amiben a már jól megszokott karakterek mellett egy újat kapunk. Dóra Béla is csatlakozott a sorozathoz, vele beszélgettünk a szerepéről és arról, hogy melyik volt élete legkínosabb randija.

Mit lehet tudni a karakteredről?

Áronnak hívják, és a magazin sportrovatánál dolgozik. Korábban rádiózott is, néhány évet élt Balin, hogy ott próbáljon szerencsét. Az apjának van egy mamutcége, ahol a szülője fel is ajánlott neki egy állást, de ő nem akart sem az apja mögött, sem mellette dolgozni. A Korhatáros szerelemben alakított figurám távol állt tőlem, de amikor a 200 első randi szövegkönyvét olvasni kezdtem, úgy éreztem, nem is feltétlenül kell kitalálnom egy figurát, abszolút tudok saját magamból meríteni.

Nem zavart, hogy ellentétben a színházzal itt nem kaptál azonnali visszajelzést?

A stábtagoktól itt is kaptam. Nagy részüket már ismertem korábbi munkáimból, úgyhogy még az sem volt annyira zavaró, hogy már egy összeszokott csapatba kerültem bele. Egyébként a tévében nem szeretem visszanézni magam, nem szerencsés, ha ott tűnnek fel a hibáim, sokkal jobb, ha már forgatáskor megérzem a stábtagok, kollégáim visszacsatolásából.

Mi volt életed legkínosabb randija?

Volt a gimnáziumban egy lány, aki nagyon tetszett. Akkor még nem Facebook volt, hanem iWiW, ott írogattam neki, mire nagy nehezen beadta a derekát, hogy találkozzunk. 10 perc után rájöttem, hogy nagyon nem illünk össze, ezért ahogy kiment a mosdóba, hívtam a haverom, hogy 5 perc múlva hívjon fel, és mondja azt, hogy azonnal találkoznunk kell. Annyira bevált ez a módszer, hogy sokszor használtam – ha 200-szor nem is, de többször előfordult, hogy a legjobb barátom mentett ki egy rossz randiból.

Ilyen gyakran félreismerted a lányokat?

Fiatalabb koromban más sem érdekelt, csak a csajozás és a bulizás, de attól még, hogy valakivel hajnali 4-kor jót tudtam beszélgetni a buliban, nem biztos, hogy másnap is megtaláltuk a közös hangot egy sétán vagy egy étteremben. Az ilyen erőltetett szituációkban jött a bűvös csel.

Tinderezel?

Soha. Ódzkodom ettől, nem látom benne a személyességet. Tudom, hogy vannak, akiknél működött, de ez nem az én világom. Zavar, hogy valakit nem látok, miközben beszélgetünk, nem tudom, ki is ő, honnan ír, olyan képet mutatunk egymásról, ami lehet, hogy nem is igaz. Én a face to face kapcsolatokban hiszek, legyen szó szerelemről vagy barátságról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A 200 első randi új szereplőjének bejáratott csele van a rossz randijaihoz

Dóra Béla, a 200 első randi új szereplője elmesélte nekünk élete legkínosabb randiját és azt is, milyen csellel vetett véget neki. Interjú.

4 · Sep 24, 2019 08:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments