Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője márciusban eltörte a combcsontját egy balesetben. A 44 éves híresség azóta meggyógyult, sőt, már javában futni jár:

Amikor felébredtem márciusban a műtét után, és először beszéltem a sebész orvosommal, Dr Nagy Gáborral, azt mondta, ne aggódjak, 3 hónap múlva futni fogok! Nem hittem neki, de aztán hamar kiderült: tényleg fantasztikus munkát végzett. Mondjuk kicsit előbb kezdtem futni, mint ahogyan ő engedte volna, s az nem is volt jó. Akkor még bicegtem és fájt is a lában nagyon futás közben, de pár hét alatt visszaállt a régi rend: ma már hetente ötször ötven percet futok

– nyilatkozta a Borsnak Marsi Anikó, akinek 7 csavar van a lábában a műtét óta.

Nem véletlen, hogy most került elő a téma, Marsi Anikót és férjét, Palik Lászlót azért interjúvolta meg a Bors, mert most indult be a promóciója Palik László új, TV2-s műsorának, amelynek a címe az lesz, hogy Fuss család, fuss, és ami úgy ránézésre valahol félúton van a Ninja Warrior és a Wipeout között. Alább lehet megnézni a műsor szignálját, amelyben az egymás ellen versenyző családok láthatóak.

A Fuss család, fuss első részét október 7-én lehet majd megnézni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Marsi Anikó 3 hónappal a combcsonttörése után elkezdett futni járni

7 csavar van ugyan a Tények műsorvezetőjének lábában, és először nagyon fájt is, de előbb nekiindult, mint ahogy az orvos ajánlotta.

25 · Sep 24, 2019 03:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments