Amint azt a múlt héten megírtuk, főzős műsort indít Steiner Kristóf a Youtube-on szerelmével, Nimrod Dagannal közösen. Október elsején érkezik majd az első adás erre a csatornára, és már lehet tudni, hogy kik lesznek a nyitóepizód vendégei: Balázs Andrea és Sári Éva színészek. Alább meg lehet nézni egy új beharangozót, sőt, fotóink is vannak, amik egy sajtóközleménnyel együtt érkeztek. Ebből kiderül, hogy a műsor vendégei lesznek még a közeljövőben Spitzer Gyöngyi, másik nevén Soma Mamagésa, Kiss Péter Balázs és Szabó Simon.

Íme a fotók.

Itt lehet megnézni az új előzetest.

És itt lehet elolvasni a sajtóközleményt.

Balázs Andi: „Ha Steiner Kristóf hozzánk költözne”

Megérkezett Steiner Kristóf jövő héten startoló új műsorának második trailere! A videóból kiderül, kik azok a sztárvendégek, akikkel a műsorvezető az első epizódokban együtt főz majd vegán fogásokat. A Kristóf’s Kitchen in The Studios október 1-jén startol Kristóf új YouTube csatornáján, ahol Balázs Andi és Sári Évi is egy eddig ismeretlen oldaláról mutatkozik be.

„Kristófot régóta ismerem és szeretem, kicsit úgy éreztem magam, mint egy baráti összejövetelen, ahol rég nem látott, egymásnak fontos emberek megbeszélik, hogy mi történt a másikkal az elmúlt időszakban” – árulta el Sári Évi az új műsor forgatása kapcsán. „Közben persze finomabbnál finomabb ételeket varázsolt a közönségnek, amiben boldogan segédkeztem. Mellette bármikor újra lennék kukta.”

Az adás másik vendége Balázs Andi, akivel Évi közös öltözőn osztozik a Karinthy Színházban, így hosszú évek óta jó barátnők. Most négyesben főztek, hiszen a Kristóf’s Kitchen in The Studios minden epizódjában részt vesz sous chefként a műsorvezető párja, Nimrod Dagan is. „Ez egy abszolúte nekem való találkozás volt. Mintha egy házibuliba csöppentem volna. Persze mindenkinek járt a keze és a szája” – mesélte Balázs Andi. „Én ugyan húsevő vagyok, de imádtam ezeket az ízeket. Ha Kristóf esetleg hozzánk költözne és minden nap ilyen ételeket készítene nekünk, szerintem le tudnék mondani a húsról egy életre.”

A Kristóf’s Kitchen első epizódja Balázs Andival és Sári Évivel október 1-jétől érhető el a Kristóf’s Kitchen YouTube csatornán, melyre már bárki feliratkozhat. A következő hetekben pedig Szabó Simon, Spitzer Gyöngyi alias Soma Mamagésa és Kiss Péter Balázs is birtokba veszi majd Kristóf konyháját!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Balázs Andrea és Soma is érkezik Steiner Kristóf most induló főzős műsorába

Itt egy új előzetes a Kristóf's Kitchenhez, jöttek új fotók is és egy névsor a jövőben várható vendégekről!

6 · Sep 24, 2019 10:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments