Nagy interjút készített Gáspár Evelinnel a Hot! magazin, amiben több markáns kijelentést is tett a celeb. Mint például azt, hogy ő már nem fiúra, hanem férfire vágyik, akit nem kell tanítania, a diplomájával pedig kitörölheti a fenekét. 

A tavaly október óta szingli celeb pontosan tudja, milyen férfire vágyik: olyanra, akinek már nem kell semmit sem tanítani, és önálló egzisztenciája van. 

Nekem most már férfi kell, nem egy fiú, akit tanítok. Legyen egzisztenciája, esze

- nyilatkozta, majd hozzátette, 20 évesen lett először szerelmes. Második kapcsolata 2 évig tartott, és elég viharosan ért véget:

Leszar, megcsalt, de még akkor is szerettem. Ma már nem így van

- jelentette ki határozottan a perpillanat éppen egyedülálló celeb. 

Szinte az összes vele készült interjúban szóba kerül édesapja valóság show-ja, a Győzike Show, melynek forgatásakor Gáspár Evelin még gyerek volt.

Amit édesapám az évek során a mélybe vitt, azt én mindenképpen pozitívra változtattam most. Világéletemben gyűlöltem magam. Most jólesik a visszajelzés, hogy jól teljesítettem ebben a műsorban (Ázsia Expressz - a szerk.), és megtapasztaltam, hogy minden korlátomat át tudom lépni

- mondta Gáspár Evelin aki ebben az interjúban azt is kijelentette, hogy:

Egy belevaló, érett és intelligens nőnek tartom magam. A cigányok státuszát szerintem tökre felhúztuk.

Ugyanakkor egészségi állapota nincs éppen a toppon: Ázsiában tönkrement a bőre, rossz lett az emésztésre, hazaérve Magyarországra pedig a hajából is le kellett 10 centit vágni.  Ráadásul kiderült róla, hogy inzulinrezisztens, ezért gyógykezelés alatt áll. 

Amikor pedig megkérdezték tőle, hogy a szakmájában dolgozik-e jelenleg, azt válaszolta: 

Sajnos a diplomámmal csak a fenekemet tudom kitörölni! Arról már letettem, hogy Magyarországon, romaként, Gáspár Evelinként, "adócsaló" múlttal és pénzügyi végzettséggel el tudjak helyezkedni.