Már apukaként érkezett a stúdióba Széki Attila, vagy ismertebb nevén Curtis. A rapper kisfia augusztus elején született meg, de az örömhírt megelőzően is rengeteg dolog történt vele az elmúlt évben. Ezekről mesél majd a Spektrum Home-on futó NőComment! legújabb, vasárnapi adásában.

Curtis drogfüggőségének napvilágra kerülése sok munkát adott a sajtónak. Bár februárban kijött az elvonóról, és azóta tisztának vallja magát, sokan arra emlékeznek igazán az esettel kapcsolatban, hogy egykori zenésztársa, Majka bejelentette, nem képes vele tovább dolgozni megbízhatatlansága miatt. Bár a rapper nem boldog attól a módszertől, amelyet Majka választott, nem haragszik már rá emiatt.

Szeretem őt a mai napig. 10 évig együtt dolgoztunk, megkérdőjelezhetetlen amit együtt letettünk, elértünk. Tényleg, többet voltunk együtt jóformán, mint a csajainkkal, nagyon sokáig. Igazából arra haragszom, amit csinált. Ez nem tartozott senkire. Rá nem haragszom, mert volt benne igazság. Tudom, hogy már megbánta ezerszer, hogy ezt akkor így csinálta

– meséli a műsorban.

A rapper arról is vall, hogyan élte meg a függőségét, majd a szerekről való leszokást, illetve hogy mennyit számított rajongóinak, és feleségének szeretete a gyógyulásban. A műsor háziasszonyai pedig arról is kifaggatják, milyen érzés édesapának lenni.