Bár eddig mindenki Demcsák Zsuzsa Ázsiában köttetett házasságáról beszélt, most úgy fest, egy időre mások kerülnek porondra ebben a témában. Egészen pontosan Meggyes Dávid, és újdonsült menyasszonya, Horváth Gréta.

Az Ázsia Expresszről már tudjuk, hogy meglehetősen eseménygazdag adásokat garantál. Ezúttal azonban nem egy nagy összezördülés határozta meg a szereplők életét, hanem egy váratlan, de annál romantikusabb leánykérés.

Meggyes Dávid egy Buddha-szobor előtt térdelt le szerelme előtt, majd bevallotta neki, hogy valamiben hazudott neki. A füllentés azonban mindössze annyi volt, hogy elkérte Gréta kezét az édesapjától.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

IGEN! 💎💍 Életem legmeghatározóbb és legtökéletesebb pillanatait láthatjátok ezeken a képeken! Azt gondolom, amin ezekben a hetekben keresztül, mentünk az valami csodálatos. Benne vagyunk a TOP 3-ban ami hatalmas munka volt! Olyan nagyon büszke vagyok Magunkra! Mi igazán szeretjük egymást, a hibákkal és a tökéletlenségeinkkel együtt! Jövőre IGEN, összeházasodunk♥️ Fantasztikus érzés az, hogy minden pillanatban együtt küzdöttünk és küzdünk a hétköznapokban is. Ez az igazi szerelem és felelősségteljes párkapcsolat! Egymást támogatjuk és segítjük, ahogy erőnkből kitelik! Köszönöm az életnek és a sorsnak, meg saját magamnak azt, hogy mindig hittem és mindig erős voltam! Soha nem adtam fel semmit. Még akkor sem, amikor egyedül voltam és szomorú! Tudtam, hogy egyszer eljön az az ember, aki rajongásig szeret és viszont tudom ugyan így szeretni! Köszönöm szépen ezt a varázslatot! Mert csodák LÉTEZNEK! 🙏 HIT-KITARTÁS-AKARAT✔️ #eljegyzés #azsiaexpressz2 @megyinsta @azsiaexpressztv2

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

IGEN! Életem legmeghatározóbb és legtökéletesebb pillanatait láthatjátok ezeken a képeken! Azt gondolom, amin ezekben a hetekben keresztül, mentünk az valami csodálatos. Benne vagyunk a TOP 3-ban, ami hatalmas munka volt! Olyan nagyon büszke vagyok Magunkra! Mi igazán szeretjük egymást, a hibákkal és a tökéletlenségeinkkel együtt! Jövőre IGEN, összeházasodunk! Fantasztikus érzés az, hogy minden pillanatban együtt küzdöttünk és küzdünk a hétköznapokban is. Ez az igazi szerelem és felelősségteljes párkapcsolat! Egymást támogatjuk és segítjük, ahogy erőnkből kitelik! Köszönöm az életnek és a sorsnak, meg saját magamnak azt, hogy mindig hittem és mindig erős voltam! Soha nem adtam fel semmit. Még akkor sem, amikor egyedül voltam és szomorú! Tudtam, hogy egyszer eljön az az ember, aki rajongásig szeret és viszont tudom ugyan így szeretni! Köszönöm szépen ezt a varázslatot! Mert csodák LÉTEZNEK! HIT-KITARTÁS-AKARAT

– írja Instagram-posztjában Horváth Gréta, aki egyébként nemrégiben az Instagram-sztorijában is megmutatta követőinek a gyűrűt, illetve elárulta, hogy párja már hónapok óta spórolt a szóban forgó eljegyzési ékszerre, sőt. Már tavaly decemberben leelőlegezte.