A modellek élete sokszor nem egyszerű. Szigorú diétát követnek, rengeteget edzenek, és gyakran olyan ruhákat is fel kell venniük, amik nem feltétlenül csinosak. Bella Hadid saját elmondása alapján pizzát pizzával eszik, és csak nagyobb események előtt diétázik. Ebből igaz, ami igaz, azonban mostani ruhakölteménye bizonyosan elég bizarr lett, őt azonban ez cseppet sem feszélyezte.

Hadid a párizsi divathéten Vivienne Westwood múzsájává avanzsált, és ő vonultatta be az est fő attrakcióját, egy esküvői ruhának látszó öltözéket, amely több szempontból is érdekes.

Egyrészt a szoknya rész már-már nonfiguratív, és derék alatt nem sokat láttat a modell alakjából, a fűzőnek köszönhetően azonban remekül kivehető Bella Hadid feltűnően aprócska dereka. És persze ne feledkezzünk meg arról a hangsúlyos dekoltázsról sem.

Hadid egy ruhához passzoló esernyőt is kapott a kifutóra, amivel együtt már tényleg olyan látványt nyújtott, mint egy felhő. Azonban a modell frizurája, ékszerei, illetve a ruha elegánsan csipkézett ujja fejedelmi hatást kelt, ami meglehetősen különösen fér össze a habos jelzővel.

Ön viselné ezt a ruhát az esküvője napján?