Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy hamis fogyókúrás termékek reklámozásához használták fel Liptai Claudia fotóit, természetesen a megkérdezése nélkül. Szerencsére ezúttal nincs szó csalásról, hiszen hatalmas az öröm Liptai Claudiáéknál. Nemrég nyitották meg férjével szerelemgyermekükként emlegetett cukrászdájukat, most pedig egy olyan márka nagykövete lett a műsorvezető, amelynek az Egyesült Államokban nem kisebb személy az arca, mint Jennifer Lopez.

A műsorvezető az Inglottal dolgozott együtt, és egy saját kollekció viseli a nevét. A termékek több nagy hazai plázában is kaphatóak, Liptai Claudia pedig szárnyal a boldogságtól, Instagram posztjában ugyanis a következőt írja:

Csak kapkodom a fejem. Elképesztő de megtörtént. Csúnya tizenéves kislányként nem is álmodtam arról, hogy valaha egy sminkmárkának leszek az arca. Ráadásul egy olyannak, aminek Amerikában Jennifer Lopez. És egy saját kollekció is a nevemet viseli. Köszönöm Inglot! Mától kapható az Aréna Mall-ban a West End-ben és az Alle bevásárlóközpontban. Szerintem gyönyörű lett!

A kommentszekció szinte felrobbant a pozitív hozzászólásoktól. Rengetegen gratuláltak a műsorvezetőnek, sőt, még olyan is volt, aki biztosította arról, ő sokkal jobban mutat a plakátokon, mint JLo.