kiszel tunde.png

Kiszel Tünde úgy adott interjút a Fem3 Cafénak, hogy végig azt hitte, a Mokkában van

2019.10.03. 09:54 Módosítva: 2019.10.03. 14:20

A Fem3 Café című reggeli műsor vendége volt Kiszel Tünde, akit azért hívtak be a műsorba, hogy elmesélje, milyen pokoli fájdalmai voltak: alig bírta mozgatni a karját hirtelen jött vállproblémái miatt. Az csak az interjú végén, Kiszel Tünde megjegyzéséből derült ki, hogy ő mindvégig azt hitte, a Mokkában van, a műsorvezető Kárpáti Rebeka és Kadlecsek Krisztián pedig ki sem javította a tévedését. 

A beszélgetés elején Kiszel Tünde szinte elviselhetetlen fájdalmáról beszélt, ami az egyik reggel, közvetlen ébredés után jelentkezett nála. Noha Kiszel Tünde, és a műsorvezető Kárpáti Rebeka gyanúja is az volt, hogy biztos csak elaludhatta a karját a híresség, valójában kiderült, hogy gyulladást kapott a válla, lehet, hogy a huzattól. 

Miután ezt kitárgyalták a műsorban, Kiszel Tünde megmutatott az idei naptárából két képet, a novembert és a decembert. Előbbin a Shrekből ismert Fionának öltözött, utóbbin pedig Belle-nek, A szépség és a szörnyből. Bár a műsorvezetők hevesen érdeklődtek a valószínűleg novembertől már kapható 2020-as naptárról is, egyelőre szigorú titoktartás övezi a projektet. Kiszel Tünde ugyanakkor megnyugtatta Kárpáti Rebekát és Kadlecsek Krisztiánt is, hogy ők biztosan kapnak majd az új naptáról, szívesen bejön még egyszer a TV2 Mokka című műsorába, és odaajándékoz nekik egy-egy naptárt. 

Megígérem, hogy ti lesztek az elsők, tehát itt a TV2-ben, a Mokkában...

- mondta Kiszel Tünde, mire Kárpáti Rebeka megpróbálta beléfojtani a szót, és közölte, hogy ő már tavaly is kapott Kiszel Tünde-naptárat, majd Kadlecsek Krisztián is megszólalt, hogy ő is.

A naptárhősnő nagyon élvezhette az interjút, több Insta-bejegyzésben is megemlékezett róla, az egyik Insta-sztoriban már nem tévedett, és a Cafét nevezte meg műsorként, bár a Fem3 helyett továbbra is a TV2-t taggelte be, ami annyira talán nem is nagy baki, lévén egy cégcsoportról van szó.