Zimány Linda a Mokka vendége volt, ahol elsősorban arról faggatták, hogy mennyire izgul a szakvizsgái előtt, aztán a joghallgató modell személyiségfejlődésére terelődött a beszélgetés témája, ekkor szólt be neki a reggeli műsor egyik műsorvezetője, Kadlecsek Krisztián. 

 Zimány Linda elmondta, hogy fél a tiszteletteljes és okos bírók és tanárok előtt vizsgázni, mint mondta, lelkileg nagyon megterhelő neki ez a procedúra, de legalább nem kell messzire mennie, az utcasarkon van a vizsgahelyszín. 

Ezután R. Kárpáti Rebeka csodálattal adózott Zimány Linda Insta-oldalának, elsősorban az itt található bölcs idézetek miatt, amiből a műsorvezetőnő azt a következtetést vonta le, hogy Zimány Linda biztos nagyon sok időt tölt az önfejlesztéssel. Mint kiderült a modell válaszból, nem tévedett. 

Elkezdtem pszichológushoz járni, személyiségfejlesztés szempontjából, elkezdtem észrevenni akadásokat az életemben magánéletileg, nem feltétlenül csak a párkapcsolatról van szó

- kezdett bele Zimány Linda. 

Azt vette észre magán, hogy nagyon befordult lett, és a hétköznapjaiban, a munkájában sem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerette volna. Ma már nagyon sokat foglalkozik személyisége fejlesztésével, ugyanakkor sokkal introvertáltabb is lett. Hétvégén például egy buddhista tanokról szóló foglalkozáson volt a pszichológusával, ahol pszichológiai, nem pedig vallási szemszögből vizsgálták a tanokat. 

Hát, szerintem most az összes férfitól elvágtad magad. Eddig csak a külsőd miatt nem mertek hozzád közeledni, most pedig ha megszólalsz, olyanokat fogsz nekik mondani, hogy nem is fogják érteni, úgyhogy a szinglik klubjába beírtad magad

- kommentálta a modell hosszas monológját Kadlecsek Krisztián, amin Zimány Linda csak nevetni tudott. 

Köszönöm szépen, remélem, azért nem így marad örökre

 - felelte végül.