Úgy tűnik, Miley Cyrus képtelen kalandok nélkül élni az életét. Még le sem ülepedett a közte és Liam Hemsworth között feszülő válási ügy, máris Kaitlynn Carter oldalán múlatta az időt. A túlfűtött kapcsolat azonban néhány hónap alatt kihűlt, egy forrás szerint ugyanis az énekesnő nem állt készen komoly kapcsolatra.

Akármi is volt a szakítás valódi oka, a 26 éves énekesnő még mindig keresi az izgalmat. A TMZ információ szerint ugyanis Miley megint összeakadt valakivel, méghozzá Cody Simpsonnal. A 22 éves, szintén énekesként tevékenykedő Simpson egy kávézóban találkozott a botrányhősnővel, ahol egy szemfüles fotósnak sikerült megörökítenie, amikor éppen csókolt váltottak egymással.

Bizonyos pletykák szerint egyébként a páros már korábban is kavart egymással. 2014-ben sokan suttogtak arról, hogy randiznak, de végül sosem hozták nyilvánosságra kapcsolatukat. Sőt, Cody Simpson rendre azt állította, hogy ők ketten csak haverok.

Miley az egyik legjobb barátom, és sok dologban segít nekem, például elmenekülni a gyermekkorom árnyéka elől. Ő egy nagyon nyitott ember, én pedig dolgozom azon, hogy én is ilyen legyek.

– nyilatkozta Simpson egy interjúja során.