Polgár Tünde a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert, és 17 éves fia, Polgár Dániel egész népszerű csatornát csinál a Youtube-on, az Instagramját pedig 45 ezren követik. A Ripost szúrta ki elsőként, hogy a fiatalember most arról jelentetett meg kiugró népszerűségű videót, hogy drogot kevertek az italába.

Az eset azzal kezdődött, hogy iskolatársakkal elmentek egy budapesti szórakozóhelyre, ahol kértek egy kör italt. Aztán a második körnél Polgár úgy érezte, hogy az italnak furcsa íze van, és onnantól kezdve csak arra emlékszik, hogy mintha egy taxiba próbáltak volna beszállni a haverjával, de a taxis kidobja őket, aztán pedig arra, hogy a hányása mellett fekszik az Erzsébet hídon.

Polgár azt feltételezi, hogy az ital ginát tartalmazhatott, és azt a társaság egyik lány tagjának szánhatták.

További hírek is vannak mára!

  • Puskás Peti az Instagramon mutatja a bizonyítványát: okleveles gazda lett belőle. „Egy friss vegán magyar gazda” – írja magáról a posztban.
  • Várkonyi Andrea a Borsnak adott egy hosszú interjút, amiben azt mondja, mivel köztudott róla, hogy nemrég vált el, pszichológusként több olyan kliense van most, akik ilyen párkapcsolati problémával fordulnak hozzá. „Talán hitelesebbnek gondolnak ebben a kérdésben, erőt és bátorítást ad az én esetem, hogy merjenek segítséget kérni” – mondja Várkonyi Andrea.
  • Hosszú Katinka úszónő új szerelme, Gelencsér Máté, valamint Hosszú Katinka volt férje, Shane Tusup egymás mellett szurkoltak egy tegnapi versenyen. A Blikk le is fotózta őket együtt, de a két férfi semmi különöset nem csinál a képeken, csak rezzenéstelen arccal állnak egymás mellett. „Néhány centiméter választotta el őket, egy-egy hevesebb mozdulatnál akár össze is érhetett például a karjuk” – vázolja fel a találkozás távlatait a Blikk.
  • Az Ázsia Expressz 2-t Horváth Gréta és szerelme, Meggyes Dávid nyerte. A Blikk interjúvolta most meg őket, Horváth Gréta többek között azt meséli, hogy a győzelem után saját sminkstúdiót nyitott, ahol négyórás oktatásokat tart, aminek a része egy önbizalomtréning is.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Beginázták Polgár Tünde luxusfeleség fiát

A 17 éves influenszersrác az Erzsébet hídon ébredt a saját hányása mellett fekve. A hírösszefoglalóban még: Puskás Peti okleveles gazda lett!

14 · Oct 08, 2019 09:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments