Tegnap számoltunk be arról, mennyire nagy a bajba kerültek Terry Black gyermekei. A előadóművész hatalmas adósságot hagyott maga után, emiatt pedig nem csak, hogy az utcára kerülhetnek örökbefogadott gyermekei, de mivel sem a temetést, sem a holttest tárolását nem tudják fizetni, előfordulhat, hogy Terry Black tömegsírba kerül.

Dani és Fanny új gyámja, Árvai Mónika most újabb vészjósló hírről számolt be. A Ripost információ szerint ugyanis a német gyámügy folyamatosan razziázik náluk, ám valódi segítséggel úgy tűnik, nem szolgálnak. Azzal riogatják a családot, hogy a 14 éves Fannyt nevelőotthonba viszik.

Kitartok, vagyis kitartunk a végsőkig, de a helyzetünk valóban kilátástalan. A német gyámügy naponta jön ellenőrizni, de semmit sem tesznek azért, hogy legalább Fannika helyzete jobb legyen. Azt persze folyton elmondják, hogy ha nem történik valami, akkor a kislányt elviszik egy nevelőotthonba. Ennek nem szabad megtörténnie, hiszen Fanni így is eléggé össze van törve. Arról nem beszélve, hogy mivel Dani a napokban felnőtt lett, mehetne az utcára, vagy egy tömegszállásra...

– nyilatkozta a lapnak Árvai Mónika, aki egyébként minden segítséget szívesen fogad, közösségi oldalán egy számlaszámot is meghagyott, amelyen keresztül segíthetik Terry Black gyermekeit.