09-ferfi agy-heti trend-131012-IMG 3363

Mi másról beszélhetne Soma Mamagésa főzés közben, mint a szexualitásról?

2019.10.15. 15:00

Ahogy arról már beszámoltunk, Steiner Kristóf vegán főzőshow-t indított, melynek mostani vendége Soma Mamagésa volt, akiért a műsorvezető már hosszú évek óta szenvedélyesen rajong. A Kristóf's Kitchenben Soma nem csak a főzés iránti elköteleződéséről, hanem férjéről is mesél a műsorban, melynek felvételére elkísérte a nagyközönség által ritkán látott édesanyja is.

Tizenévesen is nagyon ambiciózus, világmegváltó kis srác voltál. De már akkor is tündököltél, kiváltál a tömegből

– meséli el Soma Kristóffal kapcsolatos első emlékeit a műsorvezetőnek, és Afrodiziákumok című recepteskönyvével is megajándékozza, melyet együtt lapoznak fel:

Receptek szex előtt, szex után, szex közben, a vágy általános karbantartásához, és van szex helyett fejezet is, azaz a súlyos magyaros kaják. De vannak benne vegán receptek is természetesen.

Soma még édesanyjától tanulta meg a konyhai alapokat, így különösen izgalmas, hogy ő is elkísérte a felvételre lányát. Az énekesnő, előadóművész és spirituális tanító gasztronómia iránti szeretete az évek előrehaladtával egyre csak erősödött.

95 százalékban a saját főztömet esszük. Nem, hogy nem rendelünk, én még életemben nem rendeltem kaját. Én kajarendelő-szűz vagyok!

– teszi hozzá nevetve.

Ahogy a műsor nézői megszokhatták, nem csak a főzésről esik szó Kristóf új YouTube-műsorában, Soma férjéről is titkokat árult el a forgatáson.

Most éppen Isván a neve, t nélkül, előtte Lajos volt. Tudomákos Lajos, most Mértéktartó Isván, aki állandóan betartja nekem a tükröt. Becenevén Pipi, Pike. Ő 61 éves múlt, de nagyon sármos. Jövőre harminc éve, hogy együtt vagyunk. Esküszöm neked, hogy egyre jobb. Most már hetedik éve mélyülő monogámiában vagyok, ami nekem új. Nekem, ha tíz évvel ezelőtt valaki azt mondja, monogám leszek, akkor azt mondom neki, hogy hahaha, meg még balerina is.

Az adásból az is kiderül, mióta folytat vegán életmódot Kristóf párja, Nimi, vagy, hogy főzés közben hogyan kondicionálja a hangját Soma, illetve, hogyan tart fenn a műsorvezető szerelmi kapcsolatot egyszerre Aladárral, Elemérrel és Cicával is. A Kristóf's Kitchen YouTube-csatornán ingyenesen elérhető műsorból a dhal makhani, a karalábé bhaji, a churumuri és a csilis sárgabarack csátni receptjét is bárki könnyedén megtanulhatja.