GettyImages-1149772840

Vajna Tímea titokzatos hódolójának még várnia kell

2019.10.17. 10:59

Felgyorsultak az események Andy Vajna özvegye körül. Kiderült, hogy ő a filmmogul örököse, azonban a 24.hu információ szerint első határozatával már maga mellé is vette elhunyt férje egykori üzlettársát. Tehát Vajna Tímea semmit nem írhat alá Samuel Russell Falconelló nélkül.

Emellett egy új udvarló is feltűnt az özvegy életében. A kilétét fel nem fedő férfi egy hatalmas virágcsokrot küldött az örökösnőnek, mint kiderült, nem is először.

A Borsnak sikerült elérnie Vajna Tímea sajtósát, aki elárulta, hogy az özvegy már többször is kapott ehhez hasonló csomagot, illetve azt is elmondta, mire számíthat a szóban forgó titokzatos hódoló.

Magunk se tudjuk, ki lehet ez a rejtélyes imádó, de annyit igen, hogy valóban nem ez az első alkalom, mert Timi már kapott egy ilyen kártya nélküli csomagot, aminek a feladója továbbra is rejtély, de úgy sejtjük, ugyanaz a férfi lehet. Kedves gesztusnak tartja a férfi részéről, egyáltalán nem rémítette meg, mint sokakat. Timi továbbra is egy nagyon csinos nő, nem is csodálom, hogy felkelti a férfiak érdeklődését. Azonban azt el kell fogadni a lovagoknak, hogy még mindig gyászolja szeretett Andyjét, szóval még egyáltalán nem nyitott az újrakezdésre

– mesélte a lapnak Baranyi Rozália, aki amellett, hogy Vajna Tímea sajtósa, egyben a jósnője is, aki nemrég azt jövendölte az örökösnőnek, hogy elhunyt férje barátai közül lép majd elő az, aki boldoggá teszi őt.