Szerdán született meg a Való Világban VV Aurelio néven megismert Aurelio Caversaccio büntetőperében az elsőfokú ítélet: a realityjátékost 4 év szabadságvesztésre ítélték, az elítélt azonban nem várta meg az ítélethirdetést, hanem feldúltan távozott a bíróságról.

Caversaccio most a Borsnak nyilatkozott, hangsúlyozva, hogy ez még csak az elsőfokú ítélet volt, amit megfellebbeztek, tehát nem kell azonnal börtönbe vonulni. Viszont:

Nem szököm meg a börtön elől. Soha életemben nem me­nekültem el a felelősség elől. Világéletemben vállaltam minden tettemért a következményeket. Amit elkövettem, azért bűnhődjek. Amit azonban nem, azért nem fogok. Tudom, hogy Istennek terve van velem, hogy nem engedi meg, hogy egy koszos, lepukkant börtöncella legyen az otthonom éveken át!

A Blikk Aurelio Caversaccio édesanyját érte el, Mártát. Ő többek között ezt meséli a család reakciójáról, hozzátéve, hogy de legalább a realitysztár mellett kitart a menyasszonya, Dominika – annak ellenére, hogy a nyáron bejelentették, hogy szakítottak. De az egész család nagyon rosszul viseli ezt az időszakot:

Nagyon rosszul vagyunk... Egész éjjel nem aludtunk, hajnalig beszélgettünk Aurelióval, nagyon kétségbe van esve a fiam. A nagymama viseli a legrosszabbul, ő az idegösszeomlás szélén van, vigasztalhatatlan.

Caversaccio ezen kívül munkalehetőségeiről is beszél, elvileg a TV2-ben kellett volna szerepelnie, de a büntetőper miatt ez veszélybe került, mindenesetre saját bevallása szerint más álláslehetőségei is vannak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Aurelio: „amit elkövettem, azért bűnhődjek”

A 4 évre ítélt realityszereplő az ítélethirdetés előtt távozott szerdán a bíróságról, de azt mondja, nem próbál menekülni a felelősségrevonás elől.

13 · Oct 18, 2019 11:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments