Szerda reggel folytatódott Aurelio tárgyalása, amikor a Blikk információ szerint már az elsőfokú ítéletet is kihirdetik. Aurelio a tárgyalásra platinaszőke hajjal, és régi/új barátnőjével, Dominikával érkezett. 

Akár több év börtön is várhat Aurelióra, akit nemcsak emberrablással vádolnak, de korábbi drogügyletei sem merültek még teljesen a feledés homályába.  A vád szerint a celeb erőszakkal, sőt, emberrablással próbált pénzt szerezni egyik ismerősétől. Egészen pontosan 200 ezer forintról van szó, amit egy bajai kocsmában próbált megszerezni. A valóságshow-hős korábban az erőszakoskodást beismerte, de az emberrablást tagadta. 

Aurelio Facebook oldalán reagált a bíróság döntésére.

Az ügyész 5 év börtönbüntetést kért, amiből 6 év 2 hónap is lehet, mivel korábbi drogos ügyeiből fakadóan még van 1,2 év börtönbüntetése, amit korábban felfüggesztettek. 

A Ripost írta meg, hogy az utolsó szó jogán Aurelio mit mondott:

Én nem azért mentem oda, hogy elraboljak egy nálam három évvel fiatalabb gyereket, akit ismerek tizenkét éve. Azért mentem oda, mert korábban pont vele osztottam meg a lelki bánatomat, szerelmi gondjaimat és további magánéleti dolgaimat.

- majd hozzátette, jelenleg édesanyját, és nagyanyját is segíti. 

Lehet, hogy mindenki azt gondolja, hogy nekem olyan kibaszott könnyű, bocsánat, nagyon könnyű az életem, miközben én csak az a gyerek vagyok, aki szerepelt a tévében 

- folytatta elcsukló hangon, majd hozzátette, szerinte ő valamit képvisel, még ha nem is a diplomát, vagy orvosságot. Amit ő képvisel, a szívről és a szeretetről szól. 

Mivel a celebnek már van egy felfüggesztett börtönbüntetése, ha most is bűnösnek találják, már nem kerülheti el, hogy rács mögé dugják. Az ítéletet 13 órakor hozzák meg.

FRISS

Az ítélet megszületett: Aureliót első fokon 4 év börtönbüntetésre ítélték, és 3 évre eltiltották a közügyektől. 

A Blikk írta meg, hogy Aurelio teljesen összetört és még az ítélethirdetés előtt elhagyta a bíróságot. Összesen négy év börtönre ítélték, három évre eltiltották a közügyektől, illetve legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

Frissítés:

Aurelio a következő sorokkal reagált közösségi oldalán a bíróság ítéletére:

Jól vagyok.Fellebbezünk.Szeretlek Anya! Isten velem van és lesz! Ámen. Szép napot mindenkinek!