DSC8904

Megvolt Tóth Gabi és Krausz Gábor lagzija a hétvégén

2019.10.18. 09:06

A múlt hétvégén titokban összeházasodott Tóth Gabi és Krausz Gábor. Az esküvőre lehetett számítani, tekintve, hogy az énekesnő tavasszal bejelentette, hogy terhes és valamivel azelőtt megvolt az eljegyzés is. Hogy miért kellett a ma reggelig várni annak a nagy hírnek a bejelentésével, hogy ők ketten most már hivatalosan is férj és feleség? Mert péntekenként jelenik meg a Best magazin, és ez a kiadvány kapta meg a hír és a képek első közlésének jogát.

Külföldön régesrégen bevett szokás, hogy hírességek ilyen alkalmakkor eladják valamelyik lapnak az exkluzív fotókat, emlékezetes, hogy David és Victoria Beckham lagzijáért 1999-ben egymillió fontot (mai árfolyamon kb. 384 millió forint) fizetett az OK! magazin. Életszerűtlennek tűnik, hogy Tóth Gabiék ne kértek volna pénzt ezért az exkluzívért, ami, akárhogy is nézzük, az év legfontosabb hazai celebesküvője, szóval rohanjon ön is egy Best magazinért azonnal, mert a Best a Facebookon csak ezt az egy képet osztotta meg!

Íme a címlap.

Tóth Gabi értelemszerűen továbbra sem oszt meg képeket az Instagramján a lagziról (ettől exkluzív az exkluzív), viszont egy ma reggeli, egyébként a Puma sporturházat-márkát egy nagy logóval és két hashtaggel reklámozó posztban virágnyelven bejelenti a házasságkötést a házasság vagy esküvő szavak használata nélkül – annyit mond, hogy most lett felnőtt és nagyon boldog.

Ismét lezárult egy korszak, amit elcsomagoltam és egy szép dobozba tettem! Szintet léptem! Valóra vált egy álom! Felnőtt lettem én!! Ejj te, Tóthék lánya, minden teljesült, amit megálmodtál! [...] Hálás vagyok! Keményen megdolgoztam én ezért a boldogságért! Megérdemlem!

A férj, Krausz Gábor automatikusan eltűnő Instagram-sztoriba tette ki a Best magazin esküvős címlapját. Tóth Gabi jelenleg aktuális Instagram-sztorija a Jeep Magyarország reklámja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megvolt Tóth Gabi és Krausz Gábor lagzija a hétvégén

Az esküvőről azért nem lehetett máig tudni, mert az exkluzív sztorit és képeket a Best magazinnak adták el. Nézze meg a Best fotóját!

23 · Oct 18, 2019 09:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments