VV Tivynek nekem is utána kellett néznem így három év távlatából: ő a 2016-ban indult Való Világ 8-ban szerepelt, talán az esemény utáni tablettáról vagy a hisztiről és filozofálásról szóló posztunk segít feleleveníteni az emlékeket. Szóval VV Tivy (polgári neve Deák Tivadar) idejekorán kiesett a vetélkedőből, és ezután a legutóbb akkor találkoztunk vele, amikor hamburgerezőben dolgozott, hogy pénzt gyűjtsön bármixer-iskolára.

VV Tivy most 31 éves, és a Blikk azt írja róla, hogy mélyponton van. Kedvesével, Ginával nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, de gyermekük született, a kislány neve Tiffany Loretta, és a pár úgy döntött, hogy Hollandiába költöznek a babával együtt. VV Tivy előrement, és elkezdett kint dolgozni, ám amikor féltékenységre állítólag hajlamos párja meghallotta, hogy kint más magyarokkal érintkezett, és azt gyanította, hogy megcsalásról van szó, Gina úgy döntött, hogy mégsem megy ki Tivy után.

Az egykori realitysztár többek között azt nyilatkozta az Blikknek, hogy nem volt megcsalás, valamint a következőket:

A kapcsolatunkat elengedtem, mert már fojtogató volt, de a kislányom a mindenem, akitől most nagyon messze vagyok. Szeretnék minél többször hazajárni hozzá, hogy láthassam őt, de egy gyár raktárában kezdtem el dolgozni, és nem tudom, hogy kapok szabadságot.

Tivy jelenleg telefonon sem éri el Ginát, kislányával nem tudja tartani a kapcsolatot.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Tyviék úgy döntöttek, kitelepülnek Hollandiába, de párja és gyereke nem ment utána

A VV8 szereplője egy gyár raktárában dolgozik most kint, azt mondja, telefonon sem tud beszélni kislányával.

7 · Oct 19, 2019 04:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments