VV Greg a legutóbbi Való Világ finalistája volt, a nyíltan meleg játékos a harmadik helyet szerezte meg februárban Zsuzsu és Hunor után. A fiatalembert legfrissebb Instagram-posztja szerint nemrégiben azzal zsarolták meg, hogy közzéteszik, hogy annak idején transzvesztita prostituáltként dolgozott. Nos, a dologból annyi igaz, hogy VV Greg annak idején szerepelt a Holnap történt című, úgynevezett bulvárfilmben, amelynek egyik főszereplője Geronazzo Mária volt, és ebben alakított egy ilyen szerepet. A saját szavaival:

Nem engedek tovább a zsarolásnak... TESSÉK, én magam fogom kiposztolni! IGEN, szerepeltem anno a HOLNAP TÖRTÉNT — A nagy bulvárfilm-ben! Egy transzvesztita prostituáltat alakítottam!!! NEM VAGYOK AZ! Ez csupán egy szerep volt! És itt ismertem meg nagyon jó barátnőmet, Geronazzo Mariat is, nem pedig egy pornófilm forgatásán, ahogy az a bulvármédiában megjelent!

A kérdéses poszt egy fotót is tartalmaz, itt tekintheti meg, mi pedig köszönjük a Blikknek, hogy ilyen alaposan figyelik VV Greg Instagramját.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Greg anno transzvesztita prostituáltat alakított Geronazzo Mária oldalán

Megvan a Holnap történt című, nagyot bukott bulvárfilm? Nos, VV Greg ebben bukkant fel, ezzel próbálták zsarolni, de inkább maga előállt a farbával.

8 · Oct 20, 2019 10:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments