Az X-Faktor botrányhőse szerint ő 15 perc alatt híresebb lett, mint Dallos Bogi

2019.10.22. 11:04 Módosítva: 2019.10.22. 14:04

A tehetségkutató legutóbbi adásában Loca Pantera nem viselte jól a zsűri véleményét. Ahogy arról a Velvet is beszámolt, ő is hozzátett a műsor „mikrofon dobálós” hagyományához, illetve szépen kiosztotta az összes zsűritagot. Most VV Soma, azaz Farkas Soma volgjában beszélt arról, hogy mit miért tett és, hogy miként éli meg az országos népszerűtlenséget. 

Nagyon sok negatívumot kapok, ami nagyon rosszul érint, de leszólítottak egy autogramra is, az jó volt. A balhé után ezt látják az emberek, de arra törekszem, hogy megismerjék a másik oldalamat is. A szexi, bájos részemet. (...) A csalódás ezt hozta ki belőlem. Automatikusan jött, ideg alapján. Bármi lett volna a kezembe azt földhöz vágom, de nem akartam nekivágni senkinek, mert, ha azt akartam volna, akkor nekivágom. Nem érdekel senki, ha Dancsó Péter videót csinál majd rólam az ő kameráját is összetörhetem. Ezt akarod?

- mondta majd kifejtette, hogy Gáspár Laci kritikája fáj neki a  legjobban, ő volt a kedvenc énekese. Aztán az egyik kérdésre reagálva elmondta, szerinte ő híresebb, mint Dallos Bogi. 

Szerintem én vagyok az ismertebb. Azért, mert 15 perc alatt elértem azt, amit mások hosszú évek alatt sem értek el. 

Közben Pantera egy élő videóban énekel Facebook-oldalán, hogy bizonyítsa, igenis van hangja.

Közzétette: Timea Subiné Szajkó – 2019. október 22., kedd