Az utóbbi hetekben sem jutott előbbre a bulvármédia Vajna életének elemzésében. Annyi már biztos, hogy örökölni fog, de, hogy mennyit és hol, az egyelőre kérdéses. Jelenleg a Best magazinnak nyilatkozott egy, az özvegyhez közel álló barátnő, aki ragaszkodott az inkognitójához, mégis mélyreható alapossággal tárta fel Vajna hétköznapjait. Például elárulta, mihez kell kezdenie Amerikában Vajnának, mennyi pénzt tud mozgósítani, illetve azt is kikotyogta, hogy titkon filmes karrierre vágyik.

Egyelőre a pénzéhez azért nem férhet hozzá, mert az egy trustban, vagyis egy bizalmi vagyonkezelői alapban van, amelynek egyelőre csak haszonélvezője, nem pedig a vagyongazdálkodója. Hogy azzá váljon, amerikai állampolgárnak kell lennie. (...) Már készül a költözésre, hiszen ahhoz, hogy megillessék a jogok, jövőre csupán harminc napot tölthet az Egyesült Államokon kívül. Már elkezdett berendezkedni az új életre, folyton tervezget, illetve felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és valamilyen vállalkozáson töri a fejét.(...) A cégek addig érnek valamit, amíg működnek és hasznot hoznak. Nagyon valószínű, hogy amit majd Timi kézhez kap, a töredéke lesz a 123 millió dolláros összegnek


– mesélte a forrás a Bestnek. Vajna egy korábbi interjújában arról beszélt, hogy nagyon bizonytalan az élete, elsősorban a letelepedési engedély megszerzésére koncentrál, a többi dolog mind a jövő zenéje.