Lassan hagyományt teremt VV Soma abból, hogy a legőrültebb szereplők krónikáját tovább örökíti vlogjában, az internet népének legnagyobb örömére, vagy bánatára. Most az önmagát "géppuska-celebként" (jelentsen ez bármit) aposztrofáló Hörchert interjúvolta meg, aki a rá jellemző egyedi stílusában őrjöngött, összehordva a világmindenség szürreális őrületét, az esetlegességre szigorúan ügyelve. Kissé porlepte happening, de legalább a miénk.

Farka Soma, aki egyébként aktívan vett részt a show castingjában, persze egy percig sem veszi komolyan a "zenészt", aki valószínűleg saját magán, esetleg szegény édesanyján kívül kevés  embert képes szórakoztatni.

Egyébként a mentorok nyilatkoztak a Blikknek a visszatérő vendéggel kapcsolatban.

Úgy voltam vele, én ezt már láttam háromszor, egyszerűen nem érdekel. Nem volt türelmem ehhez az emberhez, úgyhogy felálltam és kimentem. Megláttam és tudtam, nekem ez nem kell. Elkapott az idegesség, amikor megláttam. Szerintem, amit művel az egész egyszerűen fárasztó és gyenge polgárpukasztás, amire én már nem voltam vevő így negyedjére

– magyarázta a lapnak ByeAlex.

VV Soma volgjában egy "interjú" készült, melyben leginkább random beleordibál az éterbe a punk-performanszista, például olyanokat, hogy: 

Gáspár Laci jó ember, csak csiszolatlan... (...) Dallos Bogi az eddigi női mentorok közül a legszimpatikusabb, el ne vegyem feleségül. (...) Bármelyikükkel csinálnék közös számot annak ellenére, hogy ezeket a mentor-díszhuszárokat simán megfojtanám egy kanál vízben

- csak a legízesebb nüanszokból válogatva.

Összességében, tehát nincs új a nap alatt, évek óta, ugyan az a - köhöm' - nóta.

Ha a csillagok is úgy akarják miután kiadta magából a maximumot egy újabb évre visszavonul próbatermi közegébe Hörcher, és a következő X-Faktorig nem hallunk a műsor hivatalos hőbörgőjéről. 

Ha olvasóinkban dolgozik a kihívásokkal teli élet iránti vágy a teljes interjút itt tudják megnézni: