Nagyjából két hete derült ki, hogy a humorista és felesége alig egy év házasság után szétmentek. Nacsa exe, Somossy Barbara a Best magazinnak mesélt arról, hogy mi történt és most milyen a viszonya a humoristával, illetve arra is kitért, a szakításnak köszönhetően újra sportos életet él.

A humorista és a műsorvezető válása sokakat meglepett, pedig Somossy szerint nem egyik pillanatról a másikra történt a dolog. Egyébként sporttal kezeli a válás okozta stresszt, bokszolni és a futni kezdett, aminek hála már tíz kilót fogyott.

A sport miatt a csalódásokat, a bukásokat is könnyebben veszem: felállok, és megyek tovább előre. Úgy, hogy közben magammal viszem mindazt, amit megtapasztaltam. Nehézségek mindig lesznek, de ha észrevesszük a jó dolgokat, amiből épülhetünk, akkor máris rengeteg újat tanultunk. Az elmúlt hónapokban tíz kilótól szabadultam meg, de lehet, hogy senki nem vette észre rajtam, ami felugrott rám, mert odafigyeltem az öltözködésemre.


- mondta Nacsa Olivér volt párja a hetilapnak, majd azt is kifejtette, örül, hogy sikerült a válásukat békésen, a baráti viszonyt megtartva intézni.