Júniusban számoltunk be arról, hogy Király Linda mindössze három hónap alatt fogyott 25 kilót. Az énekesnő gyermekkorától küzdött súlyfelesleggel, végül egy sebészeti eljárásnak köszönhetően sikerült megindítani nála a fogyást. Király Linda pedig azóta sem állt meg. Érdemes egy pillantást vetni friss fotójára, ahol egy fekete, testhez simuló ruhát visel, ami tökéletesen kiemeli az énekesnő karcsú derekát. A képet ide kattintva érheti el.

Az énekesnő rengeteg időt tölt az edzőteremben, és bár odafigyel az étkezésére, azért nem von meg magától minden finomságot.

Ha megkívánok valamit, azt meg fogom enni, de másnap biztosan elmegyek edzeni

– mondta a Blikknek Király Linda, aki jelenleg Dér Henivel, Tolvai Renivel és Radics Gigivel készül a Dívák Karácsonya nevet viselő karácsonyi koncertre.

Ami pedig a karriert és a kreativitást illeti, az énekesnő itt is remekel, ugyanis az énekesnő amsterdami tartózkodása idején alig egy hét alatt 15 dalt írt meg szöveggel és dallammal együtt.

Minden olyan természetesen jön belőlem. Amikor nem terhelnek problémák, szabadon tud áramolni a kreatív energiám, és ez történik most is

– mesélte a lapnak.