Szomorú napra virradt Tóth Vera. Tegnap még boldogan posztolt arról, hogy a Mercedes márkanagykövete lett, azonban a kép alatt néhányan nem tetszésüket fejezték ki, többek között Tolvai Reni is. De nem ez bántja most az énekesnőt.

Tóth Vera tegnap tudatta Instagramon a követőivel, hogy a Mercedes nagyköveteként a márka megajándékozta egy autóval. A szóban forgó fotó mellé a következőt írta az énekesnő:

Mit gondoltok, miért hagyja valaki a szelfijén a kocsijának a márkalogóját?

A bejegyzés nem mindenkinél aratott osztatlan sikert, Tolvai Reninél például kifejezetten nem.

Én pl azért hagyom mert büszke vagyok magamra hogy megtudtam venni magamnak a saját összegyűjtött pénzemből.

– kommentelte Tolvai Reni a fotó alá.

Bár Tóth Vera ezen hozzászólásra nem reagált, másnap keserűen posztolt új autójáról, amit valaki szándékosan végigkaristolt az éjjel. Az énekesnő nem érti, miért leli valaki örömét abban, hogy neki szomorúságot okoz.

Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi post miatt.. Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből. Mercedes Benz márkanagykövet vagyok. A női autozó-soför vonal erősítése miatt (is) kértek fel. Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom? Ezek szuper visszajelzések egy ember életében. Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött. Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem. Nem vagyok senki senkije, akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem és csak magamnak köszönhetem, amim van. Én is rohadt fáradt vagyok néha és én is mocskosul sokat dolgozom és van, hogy alig alszom. Hidd el, nekem is nehéz sokszor, még akkor is, ha kaptam egy csinos kocsit a Mercedestől (hasznàlatra). Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozni. Szomorú lettem.

– írta Instagramján Tóth Vera.