Nagy érdeklődés övezte júniusban Bíró Ica ügyét: az egykori Metál Ladynek egy devizahitel miatt el kellett hagynia a házát, és a híresség élőben közvetítette a Facebookon, ahogy kilakoltatják, mivel az ellene lefolytatott eljárás jogszerűségét mindvégig vitatta. A házát azonban minden erőfeszítése ellenére sem sikerült megtartania, így most átköltözött abba az ingatlanba, ami korábban az életmód-stúdiójaként funkcionált.

Nemrég költöztem át az egykori stúdióba, ezért van még minden dobozokban. Kicsit még nehezen találom meg a dolgokat, még nem sikerült elrendezkednem, de idővel ez is meglesz. A kiskutyáim is itt laknak velem, egy ideig „pótmamáknál” voltak, de most már ők is körülvesznek a szeretetükkel. Nem volt könnyű az elmúlt időszak, de próbálom a pozitív gondolkodást előnyben részesíteni

– többek között ezt mondja Bíró Ica a Sláger TV Drága családom című műsorában Bíró Ica, adja közre a Blikk. A híresség azt tervezi, hogy újra énekelni fog, és könyve folytatásának megírásán is gondolkodik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bíró Ica beköltözött egykori életmód-stúdiójába

Nagy érdeklődés követte az egykori Metál Lady kilakoltatását júniusban. Bíró Ica most egykori stúdiójában lakik, azt mondja, nehéz időszak volt ez.

34 · Nov 04, 2019 02:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments