Ön látta ezt a videót, amiben bizonyos Isuma Kosi énekel az X-faktor egyik válogatójában? Merthogy sokan meglepődtek, mennyire jó a hangja a fiatalembernek, a zsűri is elismerően nyilatkozott róla, ByeAlex rögtön helyet is adott neki a továbbjutó hat között.

Csakhogy ezután némi változás állt be a dolgokban, és Isuma Kosit végül felállították a székéről, ami azt jelenti, hogy mégsem jutott be a továbbjutó hat srác közé ByeAlex mentoráltjainak csapatába.

A Debrecenben élő fiatalember utólag azt írja az Instagramon az alábbi posztban, hogy nem volt könnyű ez az út, de azért köszöni Istennek, és mindenkinek, aki támogatta, ígérve, hogy fog még zenét kiadni a jövőben.

A Szeretlek, Magyarország oldalán szemezgettek az erre reagáló, felháborodott kommentekből, de azóta ByeAlex is reagált ebben az Instagram-posztban az újabb drámára azoknak, akik szerint pont a legjobb énekes nem jutott be a hat közé. Bye Alex többek között ezt írja:

Nagyon nehéz volt, talán ez volt az eddigi négy évem legnehezebb székes feladata… Pont azért, mert szinte mindenki jól teljesített… Különböző karaktereim vannak, különböző fiúk, különböző történetekkel…

Majd kommentben, egy hozzászólónak válaszolva hozzáteszi még Isuma Kosira utalva a következőket:

Nem volt kérdés számunkra hogy ő is egy jó énekes… De ez a játék erről szól. Arról hogy fel kell állniuk. Meg le kell ülniük. Meg a mentor hitéről. És én például úgy hallottam hogy @everythingdependsonmymood (Vanek Andor) kettéenekelte egyébként Isumát...

Tiszta dráma ez az idei X-faktor, nem?! Ön is felháborodott most?!

Ön továbbjuttatta volna Isuma Kosit?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Némi felhördülés van, mert eszméletlen jó hangú énekest ejtettek ki az X-faktorból

ByeAlex az Instagramon válaszolt azoknak, akik azért anyáztak, mert Isuma Kosinak szerintük a legjobbak között volt a helye.

17 · Nov 04, 2019 12:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments