Kulcsár Edina és párja, Csuti már nyáron elhintették, hogy tervezik a következő babát. Ez valóban így is történt, ugyanis a szépségkirálynő várandós.

Kulcsár Edina a Story Magazinnak mesélt arról, mennyire szeretnének egy kislányt a családba, és hogy Csutival mindig is két gyermekre vágytak. Ha azonban az új jövevény kisfiú lesz, a szépségkirálynő nyitott arra, hogy egy harmadik baba is érkezzen a családba.

Alig vártam, hogy megoszthassam a nagy hírt Csutival, de ellentétben az első alkalommal  ezúttal nem csináltam nagy felhajtást a bejelentésből, a férjem kezébe nyomtam a pozitív terhességi tesztet, és csak mosolyogtam. Elképesztően örült, és már el is kezdtük találgatni a baba nemét. Azt mondtam, ha fiú lesz, nem kizárt, hogy elgondolkodom egy harmadik gyereken, mert egy kislány is jó lenne a családunkba. (...) Szerencsésnek érzem a helyzetet, nagyjából így képzeltem el a családalapítást, azt viszont szívből remélem, hogy a születendő babánk majd jobb alvó lesz, mint a bátyja. Medi nemrégiben múlt egyéves, a szemünk láttára bontakozik ki a személyisége, így nem félünk attól, hogy esetleg féltékeny lesz a testvérére

– mesélte a lapnak Kulcsár Edina, aki meg is mutatta kerekedő pocakját.